Депутите гласуват новия Закон за Сметната палата

  • 07 март 2014 07:34

  • 827
  • 0
Депутите гласуват новия Закон за Сметната палата
© Булфото

Депутатите ще гласуват на първо четене Законопроект за Сметната палата, внесен от Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на, Петър Кънев, Румен Гечев и Сергей Кичиков.

Народните представители ще разгледат промени в Закона за митниците на първо четене. Парламентът ще обсъди Законопроект за изменение и допълнение на Закона за защита от вредното въздействие на химичните вещества и смеси. Депутатите ще гласуват на първо четене Законопроект за изменение и допълнение на Закона за административното регулиране на производството и търговията с оптични дискове, матрици и други носители, съдържащи обекти на авторското право и сродните му права. Народните представители ще разгледат промени в Закона за собствеността и ползването на земеделските земи.

Във връзка с писмо от 6 март 2014 година на заместник министър-председателя Даниела БобеваДаниела Бобева Даниела Николова Бобева е икономист. Доктор на науките. Родена на 8 септември 1958 г. в София., предстои след гласуване в пленарна зала отпадане на парламентарния контрол като точка от дневния ред.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
827 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини