РЗС подкрепи Прошко Прошков за кмет на София

  • 28 август 2011 12:20

  • 1054
  • 1
РЗС подкрепи Прошко Прошков за кмет на София
© Булфото

Мартин Заимов ще бъде водач на листата на РЗС за изборите в София от гражданската квота.

Същевременно партия РЗС ще подкрепи кандидатурата на Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е, издигнат за кмет на столицата от Синята коалиция. Това обяви Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, на извънреден брифинг в централата на партията.

Решението е взето след поредицата политически разговори относно проблемите в управлението на България и на София, предвид задълбочаващата се тежка криза в Синята коалиция и системните опити на ГЕРБ да разцепва и присвоява десния политически спектър, поясни Янев.

РЗС са категорични, че е крайно наложително да се приеме нова конституция, която да предвижда нов тип местна власт. За да се попречи на ГЕРБ да продължи да управлява София по модела Софиянски-Борисов и с цел да се създаде стабилен ден управленски проект, Мартин Заимов ще бъде водач на листата на консерваторите.

Според РЗС, за да не се позволи на ГЕРБ да завладее всички власти, е необходимо на президентските избори да бъде подкрепен кандидата на консерваторите Атанас Семов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1054 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2011.08.28 | 17:50

1
ГОЛЯМО ПАДЕНИЕ!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини