Калфин: Последствията от ставащото в Украйна може да окажат влияние у нас

  • 03 март 2014 08:47

  • 1158
  • 1
Калфин: Последствията от ставащото в Украйна може да окажат влияние у нас
© Булфото

„Има вероятност последствията от случващото се в Украйна да засегне и България“, заяви в сутрешния блок на Нова телевизия бившият външен министър и настоящ евродепутат Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска.

„Нека не забравяме за проекта „Южен поток", който в момента е доникъде, нека не забравяме и за това, че страната ни от години иска да си възвърне позициите на руския пазар“, заяви той.

„В момента начело на Украйна застават хора, които от години са известни със своите крайни националистически позиции“, добави той.

„България при всички случаи ще трябва да заеме политическа позиция по случващото се в Украйна и то собствена позиция, е не просто да следваме тази изразена от ЕС или някоя от другите големи сили, каза още Ивайло Калфин.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1158 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
БОЗДУГАН

2014.03.04 | 01:41

1
Калфа , нещо си объркал ваксата , бе ! В Украйна властта заграбиха не крайни националисти , а проевропейски " демократи " . Те свалиха с преврат оня п,утьо Янукович , който с Беркут и армията трябваше да ги натика в кучи гъз както ЛУКАШЕНКО !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини