Десет министри ще отговарят на депутатски питания

  • 28 февруари 2014 07:13

  • 712
  • 0
Десет министри ще отговарят на депутатски питания
© Булфото

Десет министри ще участват в днешния парламентарен контрол.

Вицепремиерът по икономическото развитие Даниела БобеваДаниела Бобева Даниела Николова Бобева е икономист. Доктор на науките. Родена на 8 септември 1958 г. в София. ще отговори на 5 въпроса и питания от депутати.

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола 8 депутатски въпроса и питания.

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил ПапазовДанаил Папазов Данаил Папазов е роден в добричкото село Красен. Магистър, специалност „Корабоводене” на ще отговори на 13 въпроса и питания.
Министърът на околната среда и водите Искра МихайловаИскра Михайлова Искра Михайлова е родена на 7 септември 1957 г. в София, България.   Завършила е специалност ще отговори на 4 въпроса от народни представители.

Министърът на образованието и науката Анелия КлисароваАнелия Клисарова Проф. д-р Анелия Клисарова  е родена на 13 декември1961 г. във Варна. Завършва медицина във Варна ще отговори на 4 въпроса и питания от депутати.

В рамките на парламентарния контрол ще вземат участие още министърът на здравеопазването Таня АндрееваТаня Андреева Таня Андреева е родена на 7 юли 1973 г. в София.  Завършва Медицинския факултет към Медицинския, министърът на финансите Петър ЧобановПетър Чобанов Петър Чобанов е роден на 20 юли 1976 г. в Ямбол. Завършил е Математическа гимназия „Атанас, министърът на отбраната Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен, министърът на инвестиционното проектиране Иван Данов и министърът на земеделието и храните Димитър ГрековДимитър Греков Проф. Димитър Греков е специалист по бубарство и преподава в пловдивския аграрен университет по.

Парламентарният контрол ще започне в 11.00 часа.

Последвайте канала на

Десислава Станева
712 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини