Борисов с култово изказване в парламента (обновена+видео)

  • 27 февруари 2014 09:37

  • 34726
  • 88
Борисов с култово изказване в парламента (обновена+видео)
© Булфото

Поел съм ангажимент към г-н Георги Близнашки и към г-н Калин Янакиев, от инициативният комитет за организирането на референдум, ГЕРБ да предаде 500 000 подписа. В рамките на днешния ден вече ще сме готови да ги предадем.

Това каза в кулоарите на парламента председателят на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Ангажиментът на партията към инициативния ще бъде изпълнен към края на деня. Утре сутринта най-вероятно ще ги поканя да им ги връча, допълни Борисов. На въпрос, защо управляващите се страхуват от референдум, той отговори: Тях ги е страх по принцип от гражданите. Гражданска война поради тази причина не може да стане, каза още той. Помолен да коментира готовността на президента да наложи вето върху част от Изборния кодекс, Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г заяви: Така е преценил, така е решил. Не мога да коментирам действията на президента. Знам, че този Изборен кодекс е старият Изборен кодекс и че лъжеха 8 месеца обществото, че ще правят нов Изборен кодекс, за да отдалечат колкото може повече времето от избори. Това е безспорната истина. Г-жа Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на лъга, лъга, лъга, какви ли пиари не си прави с неправителствените организации и накрая същия кодекс, уж нов, каза още бившият премиер.

Борисов коментира и темата за предложението на "България без цензура" да се проведе операция "Чисти ръце" сред политиците. За да се провежда такава акция, първо трябва да имаш чисти ръце. Не можеш да ги миеш със сапун и да викаш, ръцете ми са чисти, а аксесоарите по ръцете да са ти за стотици хиляди лева и да си ги показваш по камерите. Никой не визирам. Какви чисти ръце с тези аксесоари? Не могат да провеждат операция „Чисти ръце” хора, гледах ги в едно студио, единият даже разбрах, че е кандидат за вътрешен министър, които гледат една снимка, а е видно, че там не е човекът, когото визират. Те го набеждават, че е той. Представяте ли си на тези хора да им дадеш да набеждават хора? Това ще стане като Гестапо. Те гледат снимката и викат, "Това е Борисов”, а то не е Борисов. Тези хора ли ще провеждат операция "Чисти ръце”, попита риторично Борисов. Тези хора отидоха, и ме набедиха за офшорен бизнес и в същото време се оказа, че имам една-четвърт, която през 90-те години е била затворена. Как? Невъзможно е тези хора да го правят, каза още той. Борисов разказа и поредния си виц пред журналистите. Знаете ли защо новият вътрешен министър ще бъде най-интересен? За първи път ще имаме вътрешен министър, когото никой няма да може да води за носа. Не казвам кой е, само така се очаква. Никой не може да го води за носа повече, коментира той.

И ръчичките са ми чисти, и аксесоари нямам, и къщичката си ми е там, където съм се родил. Аз не съм дошъл от никъде, да се населя там. Както те дойдоха отнякъде, знам ги прекрасно тези момчета. Години наред всеки ден, през ден, майките им, близките им: Ама моля ти се, подкрепяй го, дай, пази го, ама ще ме ожениш ли, ама ще ме кръщаваш ли. Идват при мен и ми викат: Ти си най-големият, ти си единственият. Ти си най-големият, без теб не може, държавата ще се разпадне, браво на теб. Сега излиза и вика, ще ме арестува. Как с голо дупе, таралеж ще мачкаш, бе, попита Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Няма дясноцентристка и нормална демократична партия, която не ден, час да даде повече на това правителство. Тезата на БСП и ДПС е, че "България без цензура" ще подкрепя управляващите. Нито за момент това не ме учуди като изказване. Къде е логиката на 25 май да има избори и след 3 - 4 месеца пак държавата да харчи 20 милиона за нови избори? Какво ще се случи лятото, юни, юли, август, за да похарчим нови 20 милиона? Освен да се увеличи дългът и да се откраднат още пари от тази коалиция. Какво ще се случи, за да не са изборите 2 в 1, попита той.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г говори и за скандала с общинския съветник от ГЕРБ Орлин Алексиев. Не случайно аз съм носител на всички полицейски ордени в света и всички големи служби в света са ме признали. Аз съм заловил толкова кокаин, хероин, амфетамин, колкото тези хора не са гледали филми за подобни операции. С две ръце подкрепям всяка инициатива в борба с престъпността. Затова си има съдебна система, прокурори, следователи, които се занимават с това нещо, категоричен беше той. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
34726 88

Свързани новини

Коментари 88

Добави коментар
Сталин

2014.12.29 | 22:34

84
Защо почти всички "професионални политици"мразят Борисов,а обикновените хора го боготворят?Защо е тази омраза и злоба?Защото той е това,което те никога не са и не могат да бъдат.Защото той е това,което искат обикновените хора -честност,прагматизъм и мъжество.
Чичо

2014.12.29 | 22:34

88
Добре казано.

2014.12.29 | 22:34

87
МАЙКА ВИ ПРОСТИ гербери.

2014.12.29 | 22:33

83
Толкова ти стига ума, майка ви......., баща ви......, леля ви

2014.12.29 | 22:34

86
А..у..уу..уу ,че е гнусен този бе! Защо му държите още тъпата физиономия в новините? ОТВРАТИТЕЛЕН СЕЛЯНДУР! !!!
до другаря Сталин

2014.12.29 | 22:34

85
Кой ги поставя тези заглавия? Как може овчеглавец да прави култови изказвания? А ти другарю си от простаколюбивците, при положение, че мутрагените са ти на сърцето. Интелигентни никога няма да застанат на страната на това животно.

2014.12.29 | 22:33

82
tikvata otvratitelen shopar i inteligentnost nikakva-prost ov4ar
kolombo

2014.09.24 | 10:11

81
Обективен,-както всеки нормален български гражданин.
баба гицка

2014.03.20 | 22:29

80
както винаги БОРИСОВ Е НАЙ ТОЧЕН - лизачи и продажници са при барековците - НЯМА ПО ГОЛЯМО ЗЛО ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ барековците

2014.03.20 | 22:28

79
Този простак пак се прави на шоумен! Скривай се бе загубеняк тъп!
Коля

2014.03.20 | 22:28

78
В нашата мила Родина всеки прави това от което не разбира ,този господин Бойко защо не гаси пожари например ами се занимава с политика.Очевидно е че не разбира и се опарихме горчиво от жалките му опити

2014.03.01 | 08:42

77
vsiaka partia e goliamo ood

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини