Алиосман Имамов: Ще разчитаме на гласовете на независимите депутати

  • 27 февруари 2014 08:13

  • 1310
  • 4
Алиосман Имамов: Ще разчитаме на гласовете на независимите депутати
©

Подписката за референдум ще влезе в парламента и ще бъде обсъдена. Надявам се да стане една полезна дискусия. С тази подписка се иска промяна в Конституцията и ще трябва да се разгледа много внимателно.

Това каза в студиото на сутрешния блок на БНТ Алиосман ИмамовАлиосман Имамов  Алиосман Ибраим Имамов е роден в село Абланица, Благоевградска област. Завършил е УНСС,, заместник-председател на НС. Вече имаме нов Изборен кодекс. Ние подкрепихме основните моменти в него. Според мен преференциите не са проблем само на ДПС. По-вероятно е независимите депутати да не подкрепят президентското вето и да гласуват с партиите, които подкрепят правителството. Поведението на тези независими депутати ще определи бъдещето на парламента. НС работи при един много несигурен кворум. Аз очаквам да има още напуснали парламентарните си групи депутати. Процесът на люспенето е необратим, особено за ГЕРБ. Те ще последват съдбата на НДСВ. Ще очакваме подкрепа от независимите депутати. Нелепо е да се говори, че те ще бъдат патерица на управляващите, категоричен беше Имамов.

Сигналът срещу Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на е акция, която е продължение на протестите. Целта е да се поддържа негативното отношение срещу правителството. Специализираните органи трябва да си свършат работата. Аз не мога да коментирам, обясни зам.-председателя на НС. Той коментира и вчерашната присъда на Октай Енимехмедов. Случилото се на конференцията на ДПС беше показен опит за убийство. Това беше истинско покушение. Опит за убийство на водещ политически лидер и то пред много хора. Надявам се следващите съдебни инстанции да бъдат по-обективни и да отсъдят нужното наказание на извършителя. Не съм разговарял с Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и не мога да кажа каква е неговата реакция за тази присъда, обясни Имамов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1310 4

Коментари 4

Добави коментар

2014.02.27 | 16:37

4
Значи 5 човека ще определят бъдещето на България?! Няма такава държавата!
boko

2014.02.27 | 16:37

3
Това е несериозно! Какви независими депутати, купени са! Как така те ще решават какво да става и да въртят 235 човека?!

2014.02.27 | 16:37

2
RIAZAN PRODAJNIKO I DEZATA NE VI VIARVAT VETCHE.

2014.02.27 | 16:36

1
ANI RAZBIRASE TCHE SHTE RAZTCHITATE NA TIAH. TA NALI MESTAN,DOGAN I PEEVSKI IM PLATIHA DA STANAT "NEZAVISIMI", TAKA KAKTO PLASHTAHTE I NA ATAKA. NIAMATE LI SRAM ?????????????????????????

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини