Станишев: ГЕРБ е на Цветан Цветанов (видео)

  • 25 февруари 2014 14:32

  • 9110
  • 54
Станишев: ГЕРБ е на Цветан Цветанов (видео)
©

Явно е, че ГЕРБ е партията на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Това каза на пресконференция председателят на БСП и на ПЕС Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който постоянно даваше сигнали, намеци, намигвания как се разграничава от Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, не може да го направи. Той е изцяло зависим от Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Ако Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е фасадата, Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е съдържанието на ГЕРБ. Той контролира партията, парламентарната група”, заяви Станишев.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г иска отново да е министър-председател на България, затова търси успех на европейските и предсрочни избори и затова иска да се върне на власт”, посочи той.

„Всяка колаборация с ГЕРБ вреди на държавата, на икономически, обществени, политически отношения и от това ще се определят отношенията на БСП с други политически сили”, обясни Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Не смятам, че е коректно спрямо Коалиция за България, заяви Станишев във връзка с напускането на Румен Йончев от БСП. „Не съм изненадан от това негово действие, проведохме разговор, той ме информира за това. Не смятам, че е коректно спрямо Коалиция за България. Това е негов избор, не можем да държим никого насила. Сега все повече кворумът ще зависи от независими народни представители”, заяви Станишев.

„В това не виждам драма. Този парламент е труден, такава е волята на избирателите. Мисията ни не е приключила за отърсване на страната от страха”, обясни той.

Във връзка с предстоящия Конгрес на ПЕС Станишев каза, че Орешарски е поканен и ще участва в работата на конгреса заедно с много други европейски премиери. „Той свърши огромна работа и за държавността, и за бизнеса, и за хората. Много хора усещат промяна”, подчерта Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Има всички шансове ПЕС да е първа политическа сила, смята още председателят на БСП и на ПЕС.

„Беше утвърден проектът на манифест на ПЕС. 35 партии и организации се обединиха около него, който вярвам, че ще бъде подкрепен от всички. В този Европейски съюз, който виждаме в последните години, все още доминират десните сили, консервативните политики. Заявката на европейските политики е за промяна на политиките на ЕНП, които в последните години отчуждиха гражданите”, заяви Станишев.

По думите му на първо място в манифеста е посочена заетостта. „Акцентираме върху рестартирането на икономиката. Продължава политиката за поставяне на финансовия сектор в услуга на гражданите и реалната икономика чрез засилване на регулациите в банковия сектор. Втори приоритет е Европа, която да е социална. Европейският съюз трябва да е съюз на разнообразието, на взаимоотношение между страните-членки”, добави той.

„Манифестът е много силен предизборен инструмент за кампанията. Той е с десет ясни ангажимента на европейските социалисти и той е шапката, в която сме обединени всички в социалдемократичното семейство”, заяви той.

„Приоритет ще е утвърждаването на нашата кандидатура за президент на ЕК. Убеден съм, че това ще е Мартин ШулцМартин Шулц Мартин Шулц – германски политик, председател на Европейския парламент Мартин Шулц е роден – председателят на ЕП. Това ще е най-голямото събиране на европейските социалисти. Конгресът ще започне още в четвъртък”, посочи Станишев. По думите му ще се състои приемането за пълноправен член на Демократическата партия на Италия.

Атанас Мерджанов похвали работата на МВР за акцията по залавянето на 1400 кг кокаин. Той коментира, че е редно кметът на София да отстрани временно докато тече разследването председателят на комисията към Столична община Орлин Алексиев. Той запи та защо Цветанов и Флоров не са разследвали до край Кокаинови крале, в която бе замесен друг общински съветник - Гълъбин Боевски. Тепърва предстой да се отговори дали е съществувал канал и от кой е бил покровителстван, тъй като такъв канал не може да се създаде от днес за утре, категоричен е той.

Последвайте канала на

9110 54

Свързани новини

Коментари 54

Добави коментар

2014.02.28 | 16:58

54
С две думи- Орешарски ви изненадА, ГЕРБ си се превръщат в една селска партийка, Титаникът АБВ е ясен, десните са толкова жалки…, по- жалки и от атакисти, барековисти и сие смешни артисти!
Ура

2014.02.28 | 16:58

53
ЗА простата кратуна - вожд!
Бойко

2014.02.28 | 16:58

52
Много ясно, че ГЕРБ е на Цецо! Аз съм твърде тъп!

2014.02.28 | 16:56

51
Престъпник - да бъде върнат в Украйна и да го съдят както Янукович!
Мартин

2014.02.28 | 16:56

50
А БСП на Моника Йосифова и Ахмед Доган, днеска само глупости в тези ми изказвания, Пеевското прасе нямало да го спрат, този не си оправил партията мисли за друга, само Лайнека до довечер искам да се изкаже заедно с онзи Радан големоглавия тъпанар и всичко ще е пълна програма.
Мега смешници

2014.02.28 | 16:55

49
СА и двамата - и Цветанов, и Борисов!
Хо Хо

2014.02.28 | 16:55

48
Боко във затворааааа, Боко във затворааааа, Боко във затворааааа, Боко във затворааааа, Боко във затворааааа, Боко във затворааааа, Боко във затворааааа, Боко във затворааааа, Боко във затворааааа, Боко във затворааааа, Боко във затворааааа,
ОТ ОСТАНАЛИТЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ

2014.02.28 | 16:55

47
БСП Е НА ШУМКАРИТЕ-МАФИЯТА И ЧЕРВЕНИТЕ КОМИСАРИ-РУСКАТА МАФИЯ

2014.02.28 | 16:55

46
А Моника е ОБЩА

2014.02.28 | 16:55

45
А бе, л.....н,гледай си твоята партия и не умувай ГЕРБ на кого е! Те са си, съвсем добре!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини