Раева: Мая Манолова ни излъга, ще подкрепим референдума

  • 21 февруари 2014 18:15

  • 4449
  • 7
Раева: Мая Манолова ни излъга, ще подкрепим референдума
©

Жените в политиката внасят повече отговорност, грижовност и решаване на проблемите. Това каза председателката на ПП Обединена България Илиана Раева по БТВ.

Раева става посланик на Европейското женско лоби, заяви евродепутатът Антония ПървановаАнтония Първанова Родена е през 1962 година в Добрич. Завършва езикова гимназия „Гео Милев” с английски и. Жената е тази в политиката, която ще се отнесе с повече отговорност, каза Илиана Раева Тя изтъкна ролата на германския канцлер Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се в световната политика.

В Европарламента беше открита кампанията 50/50, под надслов: „Моят евродепутат е също като мен?", на Европейското женско лоби за участие на повече жени в политиката.Това  е най-голямата асоциация, в която членуват повече от 2000 организации. На откриването на кампанията, по предложение на д-р Антония ПървановаАнтония Първанова Родена е през 1962 година в Добрич. Завършва езикова гимназия „Гео Милев” с английски и, като специален гост беше поканена председателката на ПП Обединена България Илиана Раева

България имат нужда от разумни политици жени, изтъкна Първанова и допълни, че това е препоръката на европейските им партньори.

Всеки един лидер трябва да се отчете каква работа е свършил в Брюксел, за да преценим дали можем да му се доверим отново. Първанова е единственият евродепутат на България, който е номиниран за евродепутат в сферата на здравеопазването. В момента е номинирана за "Депутат на мандата", свързано с правосъдието и гражданските права, обяви Раева. Тя добави, че мъжете политици в България имат вина за състоянието на държавата ни в момента. Тя изтъкна, че това я е накарало да влезе в политиката.

Според Първанова има нужда от промяна в България, за да няма негативни мониторингови доклади за страната ни. Това, което ни обединява е платформата за обществена справедливост, жените в политиката могат да върнат справедливостта.

Според жените-политици новият Изборен кодекс обслужва интересите на двете най-големи партии в страната. Според тях той не е нов, а е преписан с малки козметични промени, няма нова философия в него. Той не удовлетворява желанието на хората. Според Раева нищо от обещаното от Мая Манолова не се е случило, именно заради това партията й ще подкрепи референдума, иницииран от президента.

Полезно за държавата е този парламент да си отиде. След напрежението, което наблюдаваме в Народното събрание и скандалите това е единственият изход, категорична беше Първанова.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4449 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2014.02.26 | 08:55

7
България има нужда от майки и бащи на нацията с всички отговорности,които нормални родители носят за децата си.

2014.02.26 | 08:55

6
Жени в поликата да, но не като Цачева, Емел Етем, Масларова и всевъзможни измислени тунеядки, фукащи се като Д. Атанасова с огърлици от перли, а всъщност некадърни в работата си.

2014.02.26 | 08:55

5
Тия кокошки да си връщат обратно пред печките и сериалите. Да ви го сложа аз в отговорноста....

2014.02.26 | 08:54

4
НИКАКВИ АБВ-та , БПС-та ,ДПС-та турчета ,гербаджийски ТИКВЕТА , дудучета и разни други ХЮМНЕТА ! САМО АТАКААААААА ! ВОЛЕН - ПРЕМИЕР !!
Българин

2014.02.26 | 08:54

3
Тая дрисла оправи гимнастиката,та сега ще оправя България...

2014.02.26 | 08:54

2
Коя първанова бе илче,тази ли,дето искаше да става кмет,президент,дето обиколи 2-3 партии,и накрая седна в царските скути.Ами вие,двенките и визуално сте лика-прилика.Същият рептилски поглед,от който буквално се излива безгранична жажда за власт.Същата безпринципност,само да постигнеш личен успех.Щом предаде и оплю Нешка-тази дето те създаде,кой ще ти вярва.Ако не беше тя,сигурно щеше да държиш някой кичозен бутик купен от сирака. Повръща ми се от такива "РОДОЛЮБЦИ".
bvu

2014.02.26 | 08:54

1
тая по физиономията и личи че парите са неиния бог .мъжът и трениора на левски наско сираков е проиграл къщата им на комар нема вече да цица от левски и тая мърла тръгна да се излага .

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини