Бат Сали искал да направи преврат в "Евророма"

  • 21 февруари 2014 07:41

  • 3518
  • 2
Бат Сали искал да направи преврат в "Евророма"
© Булфото

"Основният проблем на ромското население е, че то е необразовано", каза в ефира на Нова телевизия Цветелин Кънчев, лидер на „Евророма“.

Той отрече категорично, че с членска карта на „Евророма“ циганите получават безплатен ток. „Безплатен обяд няма“, каза Кънчев. По думите му, членски карти на партията се издават във всеки един град и поясни, че не се събират насилствено данни на хора от малцинството.

Той каза също така, че е безсмислено БСП да плащат тока на циганите при условие, че партията тегли заеми от банки, за да провеждат избори.

Кънчев разказа, че когато той е бил в затвора, е имало опити за преврат в „Евророма“ и сегашният депутат от ДПС Александър Методиев - бат Сали се е опитал да оглави партията. По думите му, никой в партията, оглавяване от Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, не приемал на сериозно бат Сали.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3518 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.05.28 | 23:42

2
Ама онези роми от самоков как си го казаха направо.... кой им помага за нелегалния ток... евро-рома помагат с помоща на БСП! Направо си го казаха ромите!
ИСКАШ ОГЪН ДА ТИ ДАМ

2014.02.23 | 22:34

1
Трябва добре да се грижим за бъдещето на държавата. НО КАК? Българите са живели на свещи и пак са били българи. Светлината, огънят трябва да бъде разпален вътре в човека. Иначе е казано-вари го,печи го,също си остава. Обогатяване на човешкия дух,това е вярата. БИТИЕТО ОПРЕДЕЛЯ ЖИТИЕТО

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини