Павлова: Актуализираме управленската си програма всекидневно

  • 19 февруари 2014 18:52

  • 1304
  • 7
Павлова: Актуализираме управленската си програма всекидневно
©

Всички ние бяхме изненадани от напускането на Красимир Стефанов. Всеки има право на собствено мнение, аз не се чувствам подтисната и свободно си изразявам мнението си. Искам да ви кажа, че много често има несъгласие по законопроекти. Това каза депутатът от ГЕРБ Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена по БТВ.

Не виждам причина да напускам групата и няма да напускам. Ние сме там, за да изкажем експертното си мнение, добави тя. Според Павлова това се дължи на напрежението, което се е натрупало в депутатите.

Павлова отрече да има уговорки за ново обединение между ГЕРБ и "Атака".

"Ситуацията е кризисна и нестабилна, каза Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена. Не може на този паметен ден, хората да викат "Оставка". Най-силния ход ще бъде всички да напуснем парламента, защото съществуването му е безсмислено и изчерпано. Дневният ред на обществото не е това, което се случва в Народното събрание", обяви Павлова.

Заигравката с междуетническия мир в страната е много опасно, изтъкна тя."Това е един грозен театър, за да могат "Атака" да се разграничат от ДПС. Най-страшното е, че мандатоносителят мишкуваше и се скри под банките. Това е много тънък лед, по който вървят управляващите, смята Павлова и посочи за пример събитията, които се случват в Украйна. Това не трябва да се допуска".

Ситуацията налага да актуализираме управленската си програма постоянно, заяви Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена.

Депутатът от ГЕРБ изтъкна, че управляващите в момента крадат пари по различни проекти. "Те имат опит в това от предишни правителства". Павлова изрази безпокойството си, че има опасна загубим още пари по европроекти, както и никога да не се построи скоростната тангента.

"Ако искаме да имаме стабилна държава, трябва правителството да прилага законите, а не да ги нарушава", изтъкна Павлова.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1304 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2014.02.20 | 16:59

7
тази свиня освен да краде и да плюска друго не умее-типичен гербер

2014.02.20 | 16:59

6
a tatko i kolko sadbi pretghupi gavrata s neposluchnite pitai te ya koi e tatko i
ДОКТОР-диагноза

2014.02.20 | 16:58

4
Кой го направи това момиче депутат. Мързи го дори да гледа. Все едно,че е купено от някой харем или има втора работа. Изглежда много уморено. Сигурно е от болничките,които не оздравяват.
манев

2014.02.20 | 16:59

5
Това сам ли го измисли?

2014.02.20 | 16:58

3
НИКАКВИ АБВ-та , БПС-та ,ДПС-та ,ТИКВЕТА и други хюмнета ! САМО АТАКААААААА ! ВОЛЕН - ПРЕМИЕР !!!
KUR ZA TODOR JIVKOV

2014.02.20 | 16:58

2
ТИПИЧНО КОМУНИСТИЧЕСКО КОПЕЛЕ
Fenка

2014.02.20 | 11:46

1
Едва ли това мое мнение ще стигне до Вас, но все пак ще го кажа. Много Ви харесвах като министър и ако не бях Ви гледал при Цв. Ризова преди дни, щях да продължа да Ви харесвам. Извън политическата риторика няма нищо. Затова бих препоръчала да мълчите повече и да слушате и чувате повече.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини