Мирослав Найденов: Стефанов напусна ГЕРБ заради Цветанов

  • 17 февруари 2014 13:37

  • 3141
  • 9
Мирослав Найденов: Стефанов напусна ГЕРБ заради Цветанов
©

Смятам, че специално напускането на Красимир Стефанов е като реакция на това, което се случи вчера – оставането на Цветанов, козметичните промени, които бяха направени в ръководството на ГЕРБ. Това каза Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на, бивш министър на земеделието и храните в правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и един от учредителите на партия БАСТА пред БНР.

„Аз не съм съгласен, че двамата нови заместници в лицето на може би двамата най-работещи кметове, на София и на Бургас, ще могат да изместят Цветанов от практическото ръководство на ГЕРБ. Така че ще продължи неговата политика в партията - и кадрова, и управленческа” , допълни Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.

„Ако някои хора са живели с илюзията, че на тази конференция ще се случи нещо, те вече се разделят с илюзията, виждайки, че Цветанов запазва своите властови позиции.

Много хора бяха държани в зависимост от Цветанов. Знаете, че той използваше нерегламентирани методи за следене, подслушване, събиране на компромати, държейки хората, те са били принудени да правят определени неща в негова полза. В един момент, когато Цветанов, първо не е фактор, второ е най-сериозният клиент на прокуратурата в момента, и трето, когато виждат, че Цветанов ще остане на властови позиции, те не виждат смисъл да останат в една формация, в която човек, който години наред ги е мачкал, унижавал, събирал компромати за тях, да могат да работят заедно”, категоричен беше Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.

„Моите очаквания са, че следва процес на напускане на партията на различни нива, в момента говорим за парламентарната група, но да имаме предвид, че все пак ГЕРБ има и кметове, общински съветници. Така че този процес, според мен, ще се катализира”, заключи Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.

Последвайте канала на

3141 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
normalno

2014.02.21 | 01:15

9
Нормално! Няма нормален човек, който би искал да го свързват с Цецо Ухото и Боко Тиквата - доказани престъпници!
asdfas

2014.02.18 | 21:11

8
asfddas

2014.02.18 | 13:26

7
КАКВО ИСКАШ ДА СЕ СЛУЧИ? ДА ТЕ ПОКАНЯТ ТЕБ ЗА ЛИДЕР НА ГЕРБ ЛИ? ХАХАХААА

2014.02.18 | 13:26

6
Ако някой друг ги каже тези неща за Цветанов дори той да е Станишев,Доган или Сидеров без никакви съмнения щях да взема думите им на сериозно но да ги казва един продажен червей като Найденов никога не бих му повярвал че е искрен и че поне половината от това което казва е истина.До вчера слушахме на записите как се моли да отърве кожата си а сега плюе в полза на(БСП и ДПС) тия които го отърваха от затвора.

2014.02.18 | 13:26

5
Ако и Стефанов е като теб , много добре, че напуска .ГЕРБ си остава ГЕРБ , но вие за къде сте?
Дедо Гиц

2014.02.18 | 13:25

4
Помисли си, имали смисъл да живееш бе боклук. Човек който предава партията си, идеите си, избирателите си, имали смисъл да живее.
гюро

2014.02.18 | 13:25

3
Тозз да вземе да се оправи първо с любовниците и жена си ,тогава да оправя ГЕРБ и държавата!!
баба гицка

2014.02.18 | 12:03

2
"събирал компромати", -- ами ЗАЩО СТЕ ДОПУСНАЛИ И СТЕ СЕ САМО КОМПРОМЕТИРАЛИ БЕ ДРУГАРИ особено ти продажнико
520

2014.02.18 | 12:02

1
До Дедо Гиц. Бих добавил и семейството си.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини