Депутат от ГЕРБ: Частници могат да подслушват и президента

  • 10 февруари 2014 08:02

  • 1268
  • 2
Депутат от ГЕРБ: Частници могат да подслушват и президента
© Булфото

Днешната акцията на Жандармерията е наш, макар и лек успех в навечерието на вота на недоверие към правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, каза депутатът от ГЕРБ Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г. по БНТ.

Според бившия заместник министър на вътрешните работи акцията на специализираното подразделение може и да не реши проблемите с битовата престъпност в малките населени места. Той посочи, че битовата престъпност не може да се пребори с кампанийни мерки и това е световен проблем. Според него за справянето с това явление трябва да има лаборатории във всяка регионална дирекция на МВР. Не е уместно да се започва такава операция с пресконференция, коментира Вучков.

Частни корпоративни структури най-много подслушват хората. Законът се спазва, но само формално, каза Вучков по повод твърденията за подслушването на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Според Вучков е необходима промяна в съществуващата нормативна база. Такива структури може да подслушват президент, премиер, бизнесмени, категоричен бе Вучков.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1268 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.02.11 | 16:17

2
ДА ЗАБРАНЯТ ЧАСТНИТЕ ДЕДЕКТИВИ НАПРИМЕР
boko

2014.02.11 | 16:17

1
Гербери, стига сте ревали срещу това подслушване! Не може само вие да подслушват, свикнете и с вас да е така!

Добави коментар

Водещи новини