Местан: Абсурдно е точно Борисов и Цветанов да внасят вот на тема "Сигурност"

  • 06 февруари 2014 12:06

  • 1573
  • 2
Местан: Абсурдно е точно Борисов и Цветанов да внасят вот на тема "Сигурност"
© Булфото

Лидерът на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в коментира, че е абсурдно точно Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и заместникът му в ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа да внасят вот на недоверие на тема "сигурност". Точно тук провалът на ГЕРБ е най-тежък, заяви Местан.

"Нямаме притеснения. Ще ви призная, минимум, защото и това не е случайно - българската конституция прави сравнително лесно избирането на един кабинет, но механизмите за свалянето на един кабинет са сравнително по-трудни, по-тежки, защото вносителите на вота трябва да съберат 121 гласа „за" вота на недоверие - нещо, което не виждам как ще се получи, дори и при това крехко съотношение на силите в 42-то Народно събрание", каза още Местан.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1573 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.02.07 | 01:25

2
Oshte po absurdno e ti I teroristichnata ti partia da upravlyavate stranata, ama kakvo moje da napravi glupavia bylgarski narod osven kato ovcete da slusha I blee...

2014.02.07 | 01:25

1
За 25 години се е откраднало много повече от колкото за последните 4 -ри.Луканов раздаде куфарчетата,Костов раздаде България,цар Симеон си върна и присвои имоти и гори,Догана си направи Цанков камък но за тях никой не е плюл толкова колкото за Борисов.Сега всички са се обединели срещу Борисов и го обявяват за най големия крадец и разсипник и Станишев се е обявил за спасител на България когато в предишната тройна крадеше като за световно.То бива да си нагъл ама това минава всички граници.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини