Ахмед Башев: Домът на Борисов е символ на задкулисието

  • 06 февруари 2014 07:37

  • 5117
  • 21
Ахмед Башев: Домът на Борисов е символ на задкулисието
©

Бисеров е случай, който не вълнова само ГЕРБ, а и цялото общество. Този човек не е обикновен депутат, 20 години е ръководел страната, писал е закони и е бил в Съвета по национална сигурност. Това заяви Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г. от ГЕРБ по повод създаването на парламентарна комисия по случая Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент в сутрешния блок на БТВ.

"Искам да кажа, че още от самото начало нашият лидер заяви, че подкрепя създаването на комисия. Трябва да се разбере обаче какво точно е станало в случая с Бисер Миланов - Петното и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Става дума за обещани пари и даден аванс, за да се радикализират протестите и да се руши Конституцията на България. Комисията не е съд, не става въпрос за скандалното поведение на Миланов, а за среща в дома не на кой да е, а в този на Бойко Борисов", заяви Башев. По думите му тази завера в дома на експремиера превръща дома му в символ на задкулисието. "Там сигурно са се поставили присъдите за хората от тефтерчето на Златанов, също така най-вероятно е бил диспечерския пункт на "Авиоотряд 28", каза още той.

Депутатът от ГЕРБ заяви Бисеров не е случаен човек. "В петък е на парламентарен контрол, в събота на лов и в неделя най-внезапно си подаде оставката и каза, че напуска всичко. Някой предупреди ли го", попита той. "Миланов се е срещал с Йовчев и Орешарски, а полицията го е обявила за издирване. Има доста информация за този човек в интернет, защо не е бил заловен", каза още Вучков.

Башев го контрира, че Миланов е бил под прожекторите на медиите, за разлика от заверата в дома на Борисов. Вучков му отговори, че раздават присъди още от сега.

"Истината за вашия лидер е много тежка и тя трябва да се знае от всички", каза Башев.

"Това са опорни точки", каза още депутатът от ГЕРБ. "Изключително важно е дали е стигнала информация от службите до ръководството на ДПС и до ГЕРБ. Важно е кога точно е получена тази информация. Спомняте ли си кой бе говорител на реформата в ДАНС - да, Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент. Ако целта е била те да спрат да работят, то тогава това е постигнато", каза още Вучков.

Вероятно Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент е знае за образуването на обвинения срещу него и си подаде оставката, а на банките в НС стоят хора от ГЕРБ с по няколко обвинения, защо не последват примера му, каза още Ахмед Башев.

Как си представяте ние да пишем опорни точки в МВР за дискредитиране  на протестите, а това сега се случва, каза депутатът от ГЕРБ.

Депутатът от ДПС заяви, че не е добре да навлизат в темата как някои хора от ГЕРБ са кацнали като калинки, а други като стършели на позиции, които са били спечелени от хора, явили се на конкурс.

Няма да участвам в замитане на случая "Бисеров", каза още Вучков.

Последвайте канала на

5117 21

Свързани новини

Коментари 21

Добави коментар

2014.02.06 | 21:14

21
Благодарение на Долен такива лайна като Башев имат власт и трибуна. Пак гласувайте за комунистите и батака
ПРОСТАЦИ

2014.02.06 | 21:14

20
Простаци нагли! Това са ДПС, БСП и Атака! За каква среща говориш бе читак смотан?! Тия вече каквото изрекат и го приемат за истина! Някакъв криминален идиот каза че се срещал с Борисов и тия повтарят като папагали! Няма ли закони в България, да го съдят за клевета тоя изрод?! И това при положение че цяла България видя с кой се среща петното!!! НАГЛЕЦИ!
Шукрито

2014.02.06 | 21:14

19
Мръсен нагъл циганин!Само при ГЕРБ нямахте участие във властта!Пак Герб ще ви извади!!Кой малоумник ще гласува за вас,дето оставяте хората си да гладуват,а вие да се надувате!ДПС на съд!

2014.02.06 | 21:13

18
Няма как ГЕРБ да бъде моя глас, там никой от нищо не разбира. Разбират всичко само, като начин за усвояване на пари! Бойко Борисов не е човекът, който ще промени България. Такива хора не ме интересуват. Левицата трябва да свърши своята работа относно обединението си, за да не е възможно партии като ГЕРБ, ДПС и смешните Десници да управляват.

2014.02.06 | 21:12

14
Комунистическо копеле! България най-много е страдала при управлението на комунистите.А вие ще ми говорете че можете да управлявате . 1 Прет фалит 1988г 2. 1990 Луканова зима(пред фалит)3 1997г Пълен разгром на икономиката.45 години народа страда от скапани комунисти.---България е била най-добре , когато БКП е била забранена като партия .............................Мразя комунисти , мразя Доган,Местан и подобни алчни копелдаци!
елена66

2014.02.06 | 15:59

11
много си заблуден комунистче ! целият народ не ви иска а вие се бутате навсякъде.докато не ви унищожат до 9 коляно България няма да се оправи
БОЗДУГАН

2014.02.06 | 21:13

17
ТИКВИ ПРОСТИ гербаджийски , гласувайте за народния трибун и любимец ВОЛЕН ! Върнете си дълга , вашата мама ! Обещаваме ви , че ще лежите по затворите с намалени присъди ! Действайте тъпанари !

2014.02.06 | 16:01

13
Болните искат Болен да управлява.Да се дупат на ДПС и да лижат задниците на БСП.

2014.02.06 | 21:13

16
Пускат компромат за среща на Борисов и петното и се га комисия правят?!?!?! Вие сте най - голямата кочина на света. И тия ми мислели за държавата!?!!?! Виждате ли кой пуска компроматите? Ама я направете и за срещите на петното " не с кого да е " ами с Орешарски " не къде да е" ами в министерски съвет!
резан башев

2014.02.06 | 21:12

15
В СМЕСЕНИТЕ РАЙОНИ ПОМОЩИТЕ ОТ БЧК И ЕС ,СЕ РАЗДАВАТ ОТ ИМЕТО НА ДПС,И ТО НА ЕЛЕКТОРАТА ИМ,ГОВОРЕНЕТО НА ТУРСКИ В ОБЩЕСТВЕНИТЕ ИНСТИТУЦИИ Е ОБИЧАЙНО,ПОПАДНАЛ БЪЛГАРИН В КМЕТСТВОТО ПО НИЩО НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ ДАЛИ НЕ Е В НЯКОЙ ИСТАМБУЛСКИ КВАРТАЛ

2014.02.06 | 15:59

12
Много ниско свали летвата Бойко Борисов и сега всеки тъпунгер си мисли, че става за политик.Справка Бареков, Росен Петров, Илияна Раева!...мъка...мъка...мъка...!!!
доган

2014.02.06 | 15:59

10
БАШЕВ Е НАГЪЛ ДОНОСНИК ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ !

2014.02.06 | 15:56

6
Само АТАКА ! САМО ВОЛЕН ! САМО ТАШЕВА ! Това е спасението !

2014.02.06 | 15:57

9
И само Тъщата

Добави коментар

Водещи новини