Бисеров се е подготвил за оттеглянето си, заподозря депутат от ГЕРБ

  • 05 февруари 2014 10:15

  • 1767
  • 1
Бисеров се е подготвил за оттеглянето си, заподозря депутат от ГЕРБ
©

В последната година станахме свидетели на един от най-големите скандали в политиката. Това заяви от парламентарната трибуна депутатът от ГЕРБ Красимир Ципов по повод предложението на парламентарната група да бъде създадена временна анкетна комисия по казуса "Христо Бисеров".

Важното, което трябва да разберем, е дали има теч от службите. Другото важно нещо е да се обърне внимание на законодателните инициативи на г-н Бисеров. Той е автор на една скандална поправка, наречена "Ванко 1". Тя стана факт, след като в работната група, която изготви този законопроект, са участвали адвокатите, които впоследствие са консултирали въпросния Иван Главчев. Трябва да разберем имало ли е среща между тях и народните представители, които са вносители на този законопроект, посочи Ципов.

Бисеров е автор и на други скандални поправки, като тази в Закона за българските лични документи – лица, дължащи на българската държава големи суми, да имат право да напускат страната безпрепятствено. Очаквал ли е г-н Бисеров за в бъдеще да му се случи нещо такова и не е ли искал по този начин да се презастрахова, попита депутатът.

Той призова и да бъдат проверени и разговорите между премиера Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 и Бисер Миланов-Петното.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1767 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.08.12 | 21:38

1
Защо ГЕРБ не го осъди Бисеров докато бяха на власт,а чак сега се разлаяха?Защо пуснаха всички Галеви,Маргини,Барети и какви ли не килъри,нагли?Защо не осъдиха никой от тройната?

Добави коментар

Водещи новини