Рашидов: Колеги, страхотни артисти сте, но ще паднете

  • 05 февруари 2014 10:19

  • 2600
  • 5
Рашидов: Колеги, страхотни артисти сте, но ще паднете
©

Колеги, страхотни артисти сте. Мислите си, че няма да паднете, но ще паднете. Това заяви депутатът от ГЕРБ Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко от трибуната в НС по повод парламентарната комисия за случая "Христо Бисеров".

Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент не е правил преводи като физическо лице, когато ги е правил е бил на пост. Трябва да се разгледа какво е станало около "Огледалото в Кърджали", каза още той.

Защо бабите и тъщите ви са най-богатите в държавата. Защо моята баба не изкара нито един лев. Депутатите сте и не си правете илюзии. Не си правете подигравки с българското общество, прикани Рашидов

По думите му управляващите не трябва да си мислят, че българският народ е сляп.

Четин КазакЧетин Казак Четин Хюсеин Казак е юрист и народен представител в 39-то Народно събрание и 40-то Народно заяви в реплика, че е убеден, че и двамата поназнайват по нещо от Библията. Искам да ви напомня историята за Мария Магдалена и думите, с който Христо се е обърнал към хората, които я замерват с камъни.

Петър Мутафчиев от БСП също каза в реплика на Рашидов, че го е слушал внимателно. "Трябва да започнем с хилядите корупционни схеми. Искам да попитам каква е ролята на НС - да създаде една комисия, която да се бори с тези лоши практики. Случаят с Бисеров мина своя политически път и е в прокуратурата. На комисията каква и е ролята да пречи или да помага. Няма да подкрепя тази комисия, категоричен е Мутафчиев.

В дуплика Рашидов им отговори, че е много добър художник. "За пръв път българин ще участва във Венеция и това съм аз, ще получа и голямата награда", каза той и добави, че това му стига да има хигиена в обществото. "Та вие сте "бедни"хора, как не сте платили данъци на българската държава. Историята и паметта е нещо страшно. Мерете си думите. Ще почна от Мирчо Циганина и ще стане страшно. Напомням, че Бисеров е превеждал пари, когато е бил на пост, каза още той и се закани да провери земите около морето и "Огледалото". Ще ви стане гадно, каза още той.

Последвайте канала на

2600 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
на нож

2014.02.25 | 12:36

5
Страхотен човек наистина е пич нека натрие задниците на мръсните комунисти и техните ортаци от дпс

2014.02.23 | 18:20

4
ЕВАЛА ВЕЖДИ! САМО ТАКА!
Ники

2014.02.23 | 18:20

3
Веждата е по-българин от много българи.
m markov

2014.02.23 | 15:54

2
Манолова така се е нахилила, все едно некой и го подава да го лигави.

2014.02.23 | 15:54

1
Една лисица цял ден вървяла след овен, защото видяла че нещо се клати между краката му у се надявала то да падне

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини