Деница Караджова: Няма да има дезертьори от БСП

  • 05 февруари 2014 08:33

  • 1900
  • 3
Деница Караджова: Няма да има дезертьори от БСП
©

Важно е да видим окончателно какъв ще бъде ресурсът, който ще получим по отделните оперативни програми. Това заяви в сутрешния блок на БНТ депутатът от БСП Деница Караджова.

Тя съобщи, че в през следващия програмен период ще бъдат изградени третият лот на АМ "Струма", скоростният път Видин-Монтана, както и ред други инфраструктурни обекти.

В момента се обсъжда да бъде увеличен процентът на националното съфинансиране. Важно е хората да знаят и къде ще бъдат насочени евросредствата по отделните населени места в България, посочи социалистката. По думите й един от приоритетите в Договора за партньорство е свързан с ускорено и устойчиво развитие и инвестиции в иновации.

Караджова заяви, че не може да каже дали попада в листата на БСП за евровота. Тя уточни, че листата ще бъде оповестена до края на февруари. Сред кандидатите има много утвърдени лица. Традиционно даваме и шанс на нови лица. Търсим една балансирана листа, коментира депутатът.

Не смятам, че ще има дезертьори от групата – залогът е управлението на страната, подчерта Деница Караджова.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1900 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.02.05 | 10:48

3
ВОЛЕН СИДЕРОВ - НАРОДЕН ЛЮБИМЕЦ и ТРИБУН ! Борисов - ТИКВОМУТРА ! Сер - ГЕЙ ! Първан оглу - ТРИПЕРА ! Плевнелиев - ПАЛЯЧОТО ! Дудук - фурнолопата ! Кунева - червена еврок,урва ! Доган Местан - турци ! Това са българските лидери ! Избирай народе !
От прес-центъра на Карлуково

2014.02.05 | 10:48

2
A лубо-циганина президен на остров Тамбукту.
m.markov

2014.02.05 | 10:46

1
Дезертьори нема, има отцепили се поради липса на далавера.Стнишко заграби всичко

Добави коментар

Водещи новини