Цецка Цачева: Управляващите трябва да се вслушат в гласа на хората

  • 30 януари 2014 07:57

  • 1586
  • 4
Цецка Цачева: Управляващите трябва да се вслушат в гласа на хората
©

Днес избухна поредният скандал на политическата сцена. Новите данни за подслушването на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ги чух преди малко, в движение, от адвокат Менко Менков. Това показва, че незаконно са били подслушвани телефоните и разговорите на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, други хора от ГЕРБ, европейски политици от ЕНП. Повече информация не мога да ви дам.

Това каза в сутрешния блок на БНТ Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 от ГЕРБ. Предложението на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното за референдум е най-добрия начин хората да се произнесат по толкова важни въпроси. Ние ще подкрепим и трите му предложения. Това са наши отдавнашни искания. Хората наистина трябва да получат своите права. Не искам да коментирам думите на Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно. Уважавам го като председател на парламента, но дайте да си говорим за нещо по-съществено, категорична беше тя. В последните месеци всички бяхме облъчени от популистките обещания на управляващите. Щеше да има рестарт на АЕЦ "Белене", заплатите щяха да станат 1000 лева, щяха да се открият 250 000 работни места. Крайно време е тройната коалиция да се вслуша в гласа на хората, заяви Цачева.

Не мисля, че вотът на недоверие е с предизвестен край. Битовата престъпност е огромен проблем. Полицаите охраняват НС и се опитват да се справят с бежанската криза. Населените места на България остават без охрана и закрила. Скандалът с подслушванията също е голям. Паралелът със случая "Галерия" се набива в очи. Това е начин на действие на управляващите, завърши Цачева.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1586 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.01.30 | 16:26

4
ТИКВАТА ПРОСТА , Плевнелиев и ГЕРБ пак ще ядат ГОЛЕМИЯ УЙЙ ! Евтиният им номер няма да мине !

2014.01.30 | 16:26

3
Докато хората се палеха и се самоубиваха от мизерия Герб дали ги чуваше не че и сегашните не се различават от предишните!

2014.01.30 | 16:25

2
Плевнелиев наруши конституцията, Борисов се мота като пате в калчища и говори диаметрални неистини, Цветанов продължава да прави всичко възможно да го вкарат там, където му е мястото… Е, тази света троица няма ли кой да я закове!?

2014.01.30 | 16:25

1
Несериозно е да коментирам Николай Бареков. Несериозно е да коментирам Бойко Борисов. Несериозно е да коментирам Цветан Цветанов. Несериозно е да коментирам Росен Плевнелиев. Несериозно е да коментирам блокове и кооперации. Това са несериозни хора в сериозното пространство, наречено политика!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини