Алгафари: В БСП трябваше да се обединяваме, за да покажем на протестиращите, че сме силни

  • 29 януари 2014 08:35

  • 7076
  • 16
Алгафари: В БСП трябваше да се обединяваме, за да покажем на протестиращите, че сме силни
©

Нека бъдем реалисти, кой къде ще членува си е лично негов избор. Навремето БСП премахна наказанието "изключване". Г-н Първанов и г-н Станишев го въведоха отново. Това е недемократично. Аз съм против такова наказание. Моята организация, визирайки Съюза на тракийските дружества е много демократична структура. Това заяви Красимир Премянов по БТВ. Тази структурата беше сформирана, за да се осъществява реален дебат по актуалните проблеми на обществото. Аз не се разграничавам от АБВ, то беше създадено като място за издигане на национално отговорни теми.

Най-голямата простотия, която съм чувал е някой да се самоизключи. Това каза Нидал Алгафари от АБВ по БТВ. Има неща, които са безумни. Навремето Сталин и Берия са изготвяли едни списъци, в момента ръководството на БСП ги надминава. Щом ще ни изключват те трябва да ни посочат. Те не знаят кои сме ние. Създаването на АБВ се наложи заради хората, чиито думи не се чуваха, заради неясната политика, която води ръководството в момента. Караха ни да се обединяваме, за да покажем на протестиращите, че сме силни но проблемите остават.

Това са вътрешнопартийни въпроси, които трябва да се решават в партията, смята Премянов. Чуваме основания за разграничаване от това правителство. Ако е така значи АБВ са по-близки до ГЕРБ. Има една партия, която в листите си в Смолян привлече г-н Моллов, който създава партия ПОМАК. Доколко това е съвместимо с Партията на европейските социалисти.

Ние ще преговаряме, ще търсим съдействие с други партии, които са близки по идеи до нас, неопетнени.Няма да цепим БСП. Твърдото ядро не може да се разцепи. Ние търсим голямото махало, което е извън БСП. Това са хора, които са гласували за БСП, но не са доволни от политиката на партията. Ако правителството работи със зависимости, независимо от нашата подкрепа или не то ще си падне, смята Алгафари.

Много се надявам колегите от АБВ да обърнат внимание на същностните въпроси. Трябва да се научим да живеем с различията. България има проблеми, трябва с това да се занимаваме. изкупителните жертви са най-вредни за едно общество. Това трябва да остане в миналото, да се видят грешките и да се върви напред, заяви Премянов. Българските евродепутати не са се събирали нито един път заедно, а това е недопустимо.

Вътре не можем да се разберем, което пречи да се създават политики. Обещахме 250 000 работни места, но назначихме само свои хора по места, без никаква прозрачност. Предлагат ни се хора, които не познаваме, за да гласуваме за тях - не сме съгласни с това, завърши Алгафари, изтъквайки непреодолимите различия между ръководствата на АБВ и БСП.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7076 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар

2014.01.30 | 21:40

16
Гледах кадри от конференцията на БСП в Бургас. Откриването на форума е под звуците на Интернационала (На крак, о парии презрени, на крак , о роби на труда). И на трибуната Станишев. Тоя ли е водача на париите? Тоя ли е роб на труда (без нито един трудов ден)?

2014.01.30 | 21:40

15
ЕДИНСТВЕНАТА ГРЕШКА НА ВОЛЕН БЕ, ЧЕ ТРЪГНА ПРОТИВ ГЕРБ!
БОЗДУГАН

2014.01.29 | 16:18

12
Не ВОЛЕН тръгна срещу ГЕРБ , а ПРОСТАТА ТИКВА Борисов тръгна срещу АТАКА , взе им 10 -ина депутата и после яде големия УЙЙ !ИДИОТ !
СРАМ ЗА БЪЛГАРИТЕ

2014.01.30 | 21:39

14
СВЪРШИ СЕ, ВЕЧНА Й ПАМЕТ НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ! НОВИЯТ НАЧАЛНИК НА РДНСК ЗА СОФИЯ ОБЛАСТ НОСИ ВЕЧЕ ТУРСКО ИМЕ!ДРУГАРЮ ПЪРВАНОВ, ДРУГАРЮ ПЕТКОВ,ДРУГАРЮ АЛГАФАРИ, ДРУГАРЮ ПРЕМЯНОВ, КАЖЕТЕ НЕЩО ПО ТОЗИ ВЪПРОС.
На Мадлен шомпула

2014.01.30 | 21:39

13
Защо давате поле за изява на този смешник. Цял живот доносник, член на БКП, член на ДС, член на БСП, ПР на Трактора и т.н. и т.н. Тоя би подкрепил и Хизбула ако му хвърлят някой дюнер...
ОТНОВО ДПС НИ МАЧКА

2014.01.29 | 16:10

11
КЕФЕТЕ СЕ НА ОПОРНАТА ТОЧКА НА ДОГАН, ДОКАТО ТОЙ ЕЖЕДНЕВНО ПРЕВРЪЩА МИЛАТА НИ РОДИНА В ДОГАНИЯ И Я ПЪЛНИ С ДОГАНЦИ, А НАС ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ ПРОКУЖДА! ПУ, ЧЕРВЕНА БЕЗРОДНА ПРЕДАТЕЛСКА СГАН! БЪДЕТЕ ПРОКЛЕТИ, НЕКА ВЕЧНО ТУРЧИН ДА ЯЗДИ ВАС И ПОКОЛЕНИЯТА ВИ ДОКАТО СА ЧЕРВЕНИ! ДРУГАРЮ ПЪРВАНОВ, ДРУГАРЮ ПЕТКОВ,ДРУГАРЮ АЛГАФАРИ, ДРУГАРЮ ПРЕМЯНОВ, КАЖЕТЕ НЕЩО ПО ТОЗИ ВЪПРОС.

2014.01.29 | 12:41

6
САМО НАЦИОНАЛИЗМА ЩЕ СПАСИ БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА

2014.01.29 | 12:41

10
Съгласен съм , но не изповядвания от говедата от турската орда Атака , благодарение на която за 9 месеца беше турцизирана България !!!! Пътя е изхвърляне на ибриците от Атака и нови лица да поведат хората към национализма !!

2014.01.29 | 12:41

8
Може би работните места на Сергей-Ходжа са виртуални и ги е качил на някоя облачна услуга?

2014.01.29 | 12:41

9
Сергей кашерни искаше просто да се уреди, знае че той като политик няма шанс. Затова драпа да се измъкне и да стане евродепутат. Протестната му мрежа се разпада, до евроизборите няма да я има.

2014.01.29 | 12:41

7
Понеже Станишев е ниска топка / това поне му е ясно/, той се обгражда с кръгли глупаци, които не виждат по- дареч от носа си- Манолова, Миков, Дъбов, Нинова...

2014.01.29 | 12:41

5
Червени мърши , времето ви свърши !!!!

2014.01.29 | 12:41

4
Чичовите червенотиквеничковчета -- това е цялата клика около Съсела !!!

Добави коментар

Водещи новини