Златанова: Състезанието "кой е по-лош" не е в полза на ГЕРБ

  • 23 януари 2014 08:11

  • 2178
  • 5
Златанова: Състезанието "кой е по-лош" не е в полза на ГЕРБ
©

За първи път имаме за един отчетен период три правителства и два парламента. Има отчетени постижения за целия 18-месечен период, който обхваща докладът на Европейската комисия. Това заяви в сутрешния блок на БНТ вицепремиерът и министър на правосъдието Зинаида ЗлатановаЗинаида Златанова Зинаида Златанова е родена в София. Завършила е средното си образование в Немската езикова.

Тя посочи, че кабинетът има много да надграждаме над положителната оценка, че през последните шест месеца е престанал натискът от изпълнителната към съдебната власт. Тя посочи, че това е точно изречение от доклада и заяви, че не иска да внушава нищо и да изтъква постиженията на правителството.

По повод критиките към работата на Висшия съдебен съвет в евродоклада, правосъдният министър каза:  "Ако е повлиян от някого политически, Висшият съдебен съвет трябва да каже от кого и защо. Риторичните въпроси няма да ни помогнат". "Нищо не ме изненадва в доклада. Той е очакван, обективен и коректен", посочи Златанова.

Тя коментира и критиките на ГЕРБ към управляващите след публикуването на доклада на ЕК. "Не знам дали с опозицията четем едни и същи доклади. Трябва да спрем с взаимните обвинения. Състезанието "кой е по-лош" няма да е в полза на опозицията. По-добре е да гледаме напред, а не да се замеряме с обвинения", подчерта вицепремиерът.

Тя отново заяви, че кабинетът незабавно започва работа по план за действие. "Екшън планът ще бъде изготвен в кратко време. Част от мерките, които са дадени като препоръки, вече са започнати", увери Зинаида ЗлатановаЗинаида Златанова Зинаида Златанова е родена в София. Завършила е средното си образование в Немската езикова.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2178 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2014.01.23 | 17:05

5
В опозицията само няколко могат да посрича и явно заради това не са разбрали, че доклада обхваща и част от тяхното управление. Иначе нямаше да лаят толкова много.

2014.01.23 | 16:42

4
ТАЗИ СУТРИН КАТО Е ГЛЕДАХ ПО ТЕЛЕВИЗОРА САМО ЪКЪШИ, А ОТ МЕН ДА И ГО АКЪМ В УСТАТА КРИВА

2014.01.23 | 15:08

3
ОСТАВКА!

2014.01.23 | 15:08

2
Като те гледам и оправдавам всички, които мразят жените !!!!
1111

2014.01.23 | 14:42

1
na tozi travestit vse drug mu e vinoven

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини