Нинова: Имаме проблем - разумни хора от БСП ни напускат

Разочароващо е, че кадърни хора като Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска няма да бъдат в листата на БСП, но те си правят своя избор. Това заяви Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за от БСП в сутрешния блок на БТВ.

Тя заяви, че не изключва по-нататъшни разговори със самоизключилите се от БСП.

Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за коментира и това, че хората от АБВ не са били допуснати на вчерашното заседание на БСП. По думите й  Димитър Дъбов им се обадил да не идват на срещата, като причината за това не е била да не се изнася информация, а че общинските и областните членове на БСП са заявили, че подкрепят листи различни от тези на БСП.

Има правила и устав на БСП, заяви Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Тя допълни, че вчерашната среща е била работна и на нея не са били взимани решения.

Тези колеги, които не присъстваха  на вчерашната среща, предполагам че ще присъства следвания пленум и там ще водим разговори, заяви Нинова.

Тя изрази мнение, че е против крайните оценки и слагането на епитети като предатели и ренегати.

Имаме проблем - разумни хора от БСП ни напускат,  но трябва да се стегнем и да си свършим работата, коментира още Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Тя посочи, че в устава на БСП е написано, че който отива в друга партия, на практика се самоизключва от партията.

Всичко, което се случи в последните седмици, е лош сигнал към нашите членове и симпатизанти, категорична е Нинова.

По отношение на промяната в ръководството на БСП в зависимост от резултатите на изборите, Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за заяви, че не споделя позицията на Георги Кадиев.

Коментари

 1. 2014.01.22 | 14:04
  Станишев - боклук ,Първанов - по--голям боклук , ТИКВАТА Бойко -прогнил най -голям боклук !Плевнелев - мухлясал палячо ! САМО ВОЛЕН и АТАКАААА !!!
 2. 2014.01.22 | 14:04
  Доган , Местан - турчин долен, Кунева - еврок,урва и предателка , Бареков - фурнолопата и дудук , останалите са мъртъвци ! САМО ВОЛЕН !
 3. 2014.01.22 | 14:04
  Диктатурата и деспотизма е присъща за БСП и няма как лесно да се примири със създадената ситуация.
 4. 2014.01.22 | 14:04
  Разумните хора си знаят цената и няма да се оставят да ги водят кретени.
 5. 2014.01.22 | 14:03
  Най-после някой да каже нещо принципно. Да, другарко Нинова, наистина има проблем. Който има акъл наистина напуска. И не защото не вярват на лявата идея. Не еееее.Защото разумните прозряха истината, видяха, че са обградени от лицемери и интриганти, от хора егоисти, от хора, чийто принцип е да бъдат безпринципни.
 6. 2014.01.21 | 17:45
  Оставете серГЕЯ сам в БСП-то! Помогнете на народа!
 7. 2014.01.21 | 12:33
  Ами след като Станишев насред площада нацелува Лютви Местан какво очаквате?Ама то си тяхна работа -като се искат нека да са заедно.
 8. 2014.01.21 | 12:33
  Браво на Нинчето! Усетила, че БСП има проблем! Проблема е сергей станишев и е за цяла България! Махайте проблема мила!
 9. 2014.01.21 | 12:32
  Курнелия,Курнелия, кое му е кадърното на Калфин, най-долния подмазвач и нагаждач, който познавам лично. Той и Сашо-Апашо са си лика прилика, те и съпартийци бяха ама вие се правите на разсеяни щото всичката ви стока такава
 10. 2014.01.21 | 12:22
  Хората от Атака си обичат Волен -вижда се по-долу това ...и вече новините на "майчин" език не им пречат...Преди техният Волен как се кълнеше ,че какво ли няма да стори срещу тези неща...а той Волен ги предаде -те пак го обичат ! Това е част от нашият народ ...Как да не ми се иска и аз утре да ви предам а вие да си ме обичате и вярвате...
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет