Борисов: Ще работите да ви пукат ушите, за да върнете на Станишев, Орешарски и Местан заемите (обнов

  • 18 януари 2014 13:42

  • 27212
  • 231
Борисов: Ще работите да ви пукат ушите, за да върнете на Станишев, Орешарски и Местан заемите (обнов
©

Лидерът на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г няма да отиде в ДАНС, за да го разпитват за сигнала за подслушване. Това съобщи самият той по време на посещението си в Силистра, съобщи Дарик.

„Сега се опитаха разцеплението на БСП да ми го припишат на мен. Как става това? Излиза една госпожа и казва - имам запис. Аз затова отидох, и подадох сигнал. Аз не съм подал сигнал да ме разпитват. Аз съм подал и в сигнала много ясно съм описал (казвам го заради платените медии), че в предаването на Милен Цветков по Нова телевизия съм слушал как се говори, че в моя дом е имало среща, която е била записана”, заяви Борисов. „Настоявам, като лидер на опозицията, прокуратурата да възложи на надлежните органи, да открият тези, които продължават да ми превръщат дома в „Биг Брадър”, в обществено място и достояние”, категоричен беше той.

„Всеки човек си има дом, има си стаичка, има си спалня, има си кътче. Това и Конституцията го защитава. Всеки от вас, предполагам, има място, където обича да се усамотява. Всеки има своите тайни, своите изконни мисли. Откъде-накъде? Щели да ме разпитват за това, че ме подслушват. Не, намерете ги, арестувайте ги и ги вкарайте в затвора. Това е задачата, а не да ме викат да правят панаир в ДАНС - и аз няма да отида. Да дойдат, да им кажа още веднъж - да си извадят предаването на Милен Цветков. Там ясно и точно е казано, че има запис от среща”, каза Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

„А вие, хората, журналистите могат да ме питат - вие с Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в ще правите ли коалиция, няма ли? Както ви отговорих, че няма, няма, няма, няма. Това могат да ме питат, те са длъжни да ме питат заради техните читатели, зрители или слушатели. Вие може да ме питате да знаете как, като структура и организация, да си подреждате събитията. Някой ходи ли да пита примерно канцлера Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се и шефа на социалистите в Германия като седнали да договарят коалиция, как са я договаряли, как са спорили? Има ли такова нещо? Нима този разговор не е интересен? Това е недопустимо”, коментира още бившият премиер.

"Нови 3 милиарда дълг. Лятото - 1 милиард , НЕК – 1, 2 ,3 милиарда. Аз вече не мога да сметна - колко са милиардите. Вие ще ги връщате. Нали много обичат да говорите за младите хора. Младите хора ще ги връщат, ама ще ги връщате с лихвите. На толкова милиарди - лихвите са милиард. И ще работите да ви пукат ушите, за да върнете на Станишев, Орешарски и Местан откраднатите пари. Защото те няма къде да ги сложат не се виждат. Харчат се и не се виждат." Това заяви лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в Силистра пред младежи от ГЕРБ.

„Помните ли като казаха - такива гадни думи – че ние сме изяли, изплюскали резерва. Сега резервът е по-нисък от нашия. Помните ли как говореха за контрабанда, и сега е в пъти по-висока контрабандата. Помните ли как говореха, че ще създадат 250 000 работни места - увеличи се безработицата”, заяви още той.

За проекта "Белене" той коментира: "Помните ли, когато похарчихме 14 милиона, защото сме демократи, да направим референдум за „Белене” и Станишев обикаляше Северна България и обясняваше, че започват да строят „Белене”? Мина година – няма строителство и то няма да има, за радост. Ако той е искал да има, още 2006 година е подписан договорът. Да де, ама милиард и половина са изхарчени и виждате, ако това беше по време на управлението на ГЕРБ, медиите щяха да лягат и да стават със заглавия: „България няма суверенитет – отнет й е”. Вие представяте ли си на какво ниво е министерството на икономиката и енергетиката?”, заяви Борисов.

Той бе категоричен, че няма да отиде в ДАНС на разпит за сигнала за подслушване.

"Сега се опитаха разцеплението на БСП да ми го припишат на мен. Как става това? Излиза една госпожа и казва – имам запис. Аз затова отидох, и подадох сигнал. Аз не съм подал сигнал да ме разпитват. Аз съм подал и в сигнала много ясно съм описал (казвам го заради платените медии), че в предаването на Милен Цветков по Нова телевизия съм слушал как се говори, че в моя дом е имало среща, която е била записана."

"Настоявам, като лидер на опозицията, прокуратурата да възложи на надлежните органи, да открият тези, които продължават да ми превръщат дома в „Биг Брадър”, в обществено място и достояние", каза още Борисов.

"Всеки човек си има дом, има си стаичка, има си спалня, има си кътче. Това и Конституцията го защитава. Всеки от вас, предполагам, има място, където обича да се усамотява. Всеки има своите тайни, своите изконни мисли. Откъде-накъде? Щели да ме разпитват за това, че ме подслушват. Не, намерете ги, арестувайте ги и ги вкарайте в затвора. Това е задачата, а не да ме викат да правят панаир в ДАНС – и аз няма да отида. Да дойдат, да им кажа още веднъж – да си извадят предаването на Милен Цветков. Там ясно и точно е казано, че има запис от среща."

Последвайте канала на

Валери Зайцев
27212 231

Свързани новини

Коментари 231

Добави коментар
ВЕСКО

2014.01.20 | 10:14

231
Абе червени парцали не виждате ли кой краде това правителство за 6 месеца изтегли 6 милиарда лева заем .Навря на всякъде турци като областни управители ,увеличи безработицата двойно спря всички строежи и европейски проекти.Който гласува за БСП е долен гяур защото буквално ни предава на турците

2014.01.20 | 10:14

230
Я и Веско Маринов се появи,попеи ни за другаря Тиква,нали вече сте другари,създателят на ГЕРБ Гоце се завърна,измисли му серенада;D

2014.01.19 | 23:43

229
Ще ти садиме китки на гроба скоро и дьщеря ти ще ни плаща в $ нали Боклук!!!!!!!!!!!!!!!!
ПЕДЕРАС ОТ АТАКА

2014.01.19 | 18:59

160
Ще му пръднеш на Бойко на оная работа,кавал!

2014.01.19 | 23:43

228
Първо ще изработим твоите 8 милиарда ........после техните .........и на следващите ......... това си го знаем !!! Само че крадете а не правите нищо за народа !!! За подслушванията - "крадеца вика дръжте крадеца " .Сам беше казал за неговите министри "щом не говорят незаконни неща заначи няма проблем да ги подслушвам".Но пък се оказа ,че той го прави(съдържанието на разговора за Мошо бирата-само за него разбхме колко ли други такива има? Колкото излезе вярно за покушението(по поръчка на ГЕРБ подхвърха автомат и си мислят че се хванахме).
prince

2014.01.19 | 23:42

227
абе смръдливо лайнено топко . . . да те пълнят със снежинки... не се вижда че е грохнал старец... боклук долен.. ще ми работи хуя утрепляк...
БОЗДУГАН

2014.01.19 | 23:42

226
Станишев - боклук ,Първанов - по--голям боклук , ТИКВАТА Бойко -прогнил най -голям боклук ! САМО ВОЛЕН и АТАКАААА !!!

2014.01.19 | 23:33

225
samo gerb

2014.01.19 | 23:29

222
И продължението......... в затвора където им е мястото;)

2014.01.19 | 23:33

224
samo gerb

2014.01.19 | 23:33

223
Местан - турчин долен, Кунева - еврок,урва и предателка , Бареков - фурнолопата и дудук , останалете са мъртъвци ! САМО ВОЛЕН !

2014.01.19 | 23:29

221
samo gerb

2014.01.19 | 23:29

219
И продължението......... в затвора където им е мястото;)
иван

2014.01.19 | 23:29

220
Румен Петков сподели при Кеворк ,че Моника е била при Бойко, свирки ли е правила що ли...., ако сега пуснат едно порно с Моника и Бойко от спалнята му и съсела да гледа и да му растът рогата....тогава ще ги призная ченгетата..

2014.01.19 | 23:29

218
Няма как да стане Тиквата няма пишка ГЕРБ са хермафродити,единствения мъж в ГЕРБ е Цецка Цачева

Добави коментар

Водещи новини