Радан Кънев: Оставката на правителството е на масата

  • 15 януари 2014 14:42

  • 2936
  • 6
Радан Кънев: Оставката на правителството е на масата
© Булфото

Оставката на правителството е на масата, последните събития в рамките на БСП потвърждават прогнозата ни, че правителството ще се срути под собствената си тежест. Това обяви в Шумен Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и - лидер на ДСБ един от лидерите на Реформаторския блок.

По думите му, формацията влиза в предизборната кампания, като единствената политическа сила, която се обединява на фона на разпадът на всички останали политически партии. „Има разпад в БСП, разпад на националистическото пространство и нестабилен ГЕРБ", подчерта още Кънев, цитиран от Дарик.

Лидерите на Блока, без Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, бяха на визита днес в Шумен, от където слагат началото на национална обиколка, по време на която ще презентират стъпките, които предлагат за излизане на страната от кризата.

Кънев допълни, че Реформаторския блок единствено дава път за изход от кризата. Коментирайки темата АБВ Кънев заяви, че Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в може да бъде сериозен противник само на БСП. „Ако БСП не подадат оставка в рамките на 2013 г. няма да е участник в избори, койот да се бори за второ място, за тях четвъртото ще е добра цел", каза още председателят на ДСБ.

Заместник-председателят на „България на гражданите" Найден Зеленогорски допълни, че на 25 май трябва да има избори 2 в 1, като за целта кабинетът Орешарски трябва да падне най-късно до средата на месец март.

Лидерът на „Движение България на гражданите" в Шумен Даниела Русева определи моментът, като исторически. „Свидетели сме на разцепление в лявото политическо пространство и обединение в дясното, това го чакаме от момента на демокрацията и е много положително, като факт", подчерта Русева. Тя коментира и темата с гражданските съвети, които ще бъдат формирани към структурите на блока. По думите й, всеки вторник на заседанията в Шумен се канят граждани, като членовете на блока внимателно ще разгледат всяка кандидатура и с консенсусно решение ще изберат, кои да са членовете на Съвета.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2936 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
who the f**k

2014.01.16 | 17:23

6
кой си ти, човеко? Радан Кънев, известен с това, че се казва Радан Кънев, познат като: Радан Кънев и още какво - носи името Радан Кънев! . . . "куче без изстория" . . . изчезни, момко - ти си никой!
а ти ?

2014.01.16 | 17:23

5
А ти кой беше неграмотен пицоманчо?
учуден!

2014.01.16 | 09:22

4
Алоооо, драги ми "Реаниматори"!?!? Вас кой ви смята за "живи"? Пък и къде смятате да ходите? Май много се накокушинихте! Ще ви оскубим перата на изборите!?!?!?

2014.01.16 | 09:22

3
==reformatori= boje pazi

2014.01.16 | 09:22

2
Radan k*rev da mi lapa krana....

2014.01.16 | 09:22

1
За тоя лапач Радан идеално пасва поговорката: "гладна кокошка просо сънува"

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини