Тотю Младенов: Само задължителното гласуване ще направи вота по-честен

  • 13 януари 2014 18:06

  • 1568
  • 4
Тотю Младенов: Само задължителното гласуване ще направи вота по-честен
© Булфото

Нагласите сред избирателите на ГЕРБ клонят към въвеждане на задължително гласуване на избори, каза народният представител Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко.

Коментирайки идеята за всеобщо гласуване чрез въвеждане на стимули за избирателите от страна на държавата, Младенов отбеляза, че само задължителното гласуване ще направи вота по-честен и ще спре практиката на „купуване на гласове”. Според него такива са нагласите и в парламентарната група на ГЕРБ и най-вероятно през следващата седмица депутатите в нея ще вземат решение да подкрепят въвеждането на задължително гласуване в Изборния кодекс.

Народните представители от ГЕРБ Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко и Петя Аврамова заедно с областния координатор на партията Валентин Литов дадоха първата си пресконференция за годината, предаде БТА.

Безработицата е най-големият проблем, с който правителството не може да се справи, според тях. Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко посочи, че по данни на Бюрото по труда във Враца само за първите седем работни дни на годината нови 380 души са загубили работата си в общините Враца и Криводол. Правителството няма готови програми, по които тези хора да бъдат наети, а като не могат да се справят, по-добре да си вървят, допълни той.

Председателят на Общинския съвет във Враца Малинка Николова връчи на депутатите отворено писмо, в което общинските съветници настояват за законодателни промени, които да позволят на центровете за кожно-венерически заболявания да разширят
дейността си. Николова посочи, че четири от тези центрове в страната са обявени в ликвидация, а останалите, сред които и врачанският, засега работят, но са пред фалит.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1568 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
проблем

2014.02.12 | 19:01

4
И всичките до един да гласуваме, все тая. Проблемът ни е са кандидатите а не гласуващите. Ак се кандидатерат способни и честни хора не е толкова важно кого ще изберем. Като се кандидатират некадърни, алчни и нагли хора е все тая пак кого ще изберем.
Alex

2014.01.14 | 12:47

1
Е то безработицата е следствие от управлението на Граждани за Европейско( Еврейско) Разграбване на България! По времето на никое друго правителство не имало толкова много безработни и толкова много самоубийства и по време на Тройните коалиция е подобно положението ама от ГРОБ по добри в съсипията НЯМА!

2014.01.14 | 12:47

3
Алекс, голям си тъпанар.

2014.01.14 | 12:47

2
Голям глупак си ти! Виж какво става в добре уредени европейски държави по времето на управлението на ГЕРБ. Говоря ти за Испания, Португалия, Гърция... Просто ти си прекалено тъп и прост, за да можеш да анализираш. Лош материал дет се вика ;)

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини