Мартин Димитров: Докато у нас няма законност, ще сме най-бедни в ЕС

Има картел в тютюневия сектор. Това заяви в предаването "Лице в лице" по БТВ председателят на Единната народна партия (ЕНП) Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност. От партията са сезирали Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) по случая. Това е тежка битка и тютюнопроизводителите не могат да се борят сами, посочи Капон.

По думите на бившия лидер на СДС Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на последните години КЗК не е налагала тежки санкции, не е разкривала картел в нито един сектор. Няма какво да се лъжем, комисията е неработеща. Няма воля, а и монополите у нас са много силни. Докато у нас няма законност, ще бъдем най-бедните в Европейския съюз, заяви той.

Олигарсите си назначават властите, които ги крепят. Когато има скандал около някой картел, той тече известно време в публичното пространство и после всичко затихва. Днешната битка не е за ЕС и НАТО, тя е за икономическата ни свобода. А тази битка минава и през КЗК, добави Капон.

Коментари

 1. 2014.01.14 | 14:02
  Ами защо не направихте България една уредена европейска държава бе сини пичове?
 2. 2014.01.14 | 14:01
  Докато не излезем от ЕС и не се отървем от колонизаторите , докато не вкараме в затвора крадците и предателите , докато не си върнем откраднатото , така ще бъдем ! АТАКАААА !!!
 3. 2014.01.14 | 12:39
  Безкрайно вярна констатация, която ВСИЧКИ знаят и никой не се съмнява, че е вярна....и никой не иска да направи нещо по въпроса, нито политиците, нито собствениците на някакъв бизнес нито ние....народа....жалката пасмина незнайно считаща се за народ.
 4. 2014.01.14 | 12:39
  DA SE VbRNE VSIChKO PRIDOBITO PO TQXNO VREME , ZA SMETKA NA DbRJAVATA , A TEZI PARI DA SE DADAT PO DOMOVETE .........
 5. 2014.01.14 | 12:38
  ТЕЗИ ДВАМАТА СА ГОЛА ВОДА!ДА ИМ ПЛЮЯ НА РЕСТАВРАТОРИТЕ, ЩОМ ПАК ТУРЧИЛЯЦИТЕ - КАСИМ ДАЛ И КОРМАН ИСМАИЛОВ СА ТАМ !!
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет