Цветанов все още се води шеф на правителствен орган (снимка)

  • 08 януари 2014 07:12

  • 2366
  • 1
Цветанов все още се води шеф на правителствен орган (снимка)
©

Бившите министри от кабинета на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко, Анна-Мария БорисоваАнна-Мария Борисова Проф. д-р Анна-Мария Борисова Иванова e български лекар, бивш министър на здравеопазването (7 и други все още се водят шефове на правителствени консултативни и междуведомствени съвети. Имената им не са променени в правителствения портал на съветите - saveti.government.bg, съобщава “Труд”.

Бившият вицепремиер Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа например все още се води ръководител на Националния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционни въпроси и на Националния съвет по миграционна политика. В съвета за действия при бедствия към Министерския съвет все пак е отбелязано, че председател е актуалният министър Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола.

Висшият съвет по фармация пък се председателства от Анна-Мария БорисоваАнна-Мария Борисова Проф. д-р Анна-Мария Борисова Иванова e български лекар, бивш министър на здравеопазването (7, която бе в правителството на ГЕРБ само 5 месеца в далечната 2010 г. Уволненият през март 2012 г. след злополучна правителствена визита в Катар енергиен министър Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко все още председателства съвета за насърчаване на малките и средните предприятия. Екоминистърът на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г - Нона КараджоваНона Караджова Нона Караджова е министър на околната среда и водите в правителството на Бойко, още се води отговорник за опазването на околната среда в морските води на Черно море. Осъдената на първа инстанция на 5 години затвор бивша шефка на Агенцията по вписванията Виолета Николова още ръководи консултативния орган към ведомството, ако се вярва на правителствения сайт. Николова е обвинена, че сама си е разписала и получила 48 000 лева допълнително материално стимулиране.

Пред “Труд” от Министерския съвет увериха, че повечето съвети - общо 77 на брой, в които се определят секторните политики на правителството, се събират редовно и работят. А липсата на актуална информация за членовете на съветите, заседанията им и взетите решения ще бъде поправена веднага.

Порталът на Министерския съвет бе открит с пресконференция в София през лятото на 2009 г. Създаден е по проект с помпозното име “Съвместни действия за по-добри резултати - усъвършенстване на координацията в държавната администрация”, финансиран почти изцяло от ЕС чрез ОП “Административен капацитет”. За сайта бяха похарчени 600 хил. лв. на европейските и българските данъкоплатци.

Неактуализирането на данни за властта е почти традиция у нас. Така през август 2011 г. в регистъра БУЛСТАТ за вътрешен министър все още се водеше Георги Петканов, а не Цветанов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2366 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ХАСАН

2017.03.05 | 16:50

1
обичта на множеството не слиза от екрана.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини