ГЕРБ осъди поведението на Волен Сидеров

  • 07 януари 2014 09:44

  • 3194
  • 20
ГЕРБ осъди поведението на Волен Сидеров
©

ПП ГЕРБ категорично осъжда поведението на председателя на Атака Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и неговите депутати на летище „Варна", съобщиха от партията в отворени писмо до медиите.

Абсолютно недопустимо е политически лидер или народен представител да напада и да се саморазправя със български гражданин. Подобни действия могат да бъдат определени като криминален акт, посочват от партията на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

От ГЕРБ сме учудени от мълчанието на всички компетентни органи по този грозен криминален инцидент. Особено притеснени сме обаче от липсата на каквато и да е позиция или коментар от страна на политическото и професионалното ръководство на Министерството на вътрешните работи, допълват те.

Алармираме, че подобно странно мълчание може да се тълкува като готовност да бъдат унищожени всички видеозаписи, заснели нападението на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и депутатите му срещу български гражданин, за да може случаят да бъде потулен. За да не се случи това, призоваваме министърът на вътрешните работи Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола и ръководството на Гранична полиция всички записи от охранителните камери и на полицията, и на концесионера на летището да бъдат изцяло съхранени и използвани при разследването на криминалното посегателство срещу български гражданин, категорични са от ПП ГЕРБ.

За да бъде гарантирано обективно и прозрачно разследване ГЕРБ призовават всички пътници от въпросния полет и свидетелите на грозната сцена на летище „Варна" да предоставят на медиите и на органите на реда всякакви снимки и видеозаписи, които са направили по време на инцидента в самолета и на аеропорта.

Очевидно българското общество все по-често ще става свидетел на ескалиращото в негативен план поведение на лидера на Атака Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и депутатите му. Подобна самозабрава на политически лидер обаче се оказва опасна за демокрацията и сигурността на българските граждани. Ето защо за пореден път ПП ГЕРБ настоява за оставката на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа като председател на антикорупционната комисия в Народното събрание, посочват от ПП ГЕРБ.

Освен това от партията призовават управляващите политически сили да осъдят остро поведението на коалиционния си партньор, въпреки значението на „златният му пръст" за стабилността на мнозинството и оставането им на власт. Те настояват и всички компетентни органи в държавата незабавно да разследват криминалния, по техните думи, акт на летище „Варна". В противен случай от ГЕРБ са категорични, че сцените с безчинстващи „наказателни отряди" от самозабравили се политици ще се превърнат във всекидневие.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3194 20

Свързани новини

Коментари 20

Добави коментар
един от многото БЪЛГАРИ

2014.01.10 | 10:22

20
И преди и сега АТАКА е N 1 в сърцата и умовете на нормалните, отрудени и подложени на геноцид в собствената си държава хора!!!
niki

2014.01.10 | 10:22

19
Къде остана оня светъл ум , нарекъл се Любо Аналното от А така ??? Къде е този плазмодий с неговия " цъфнал герб , цъфнал герб " ?? Липсва ми , признавам си !!!! Любчо, коментирай събитията от Варна , защити Вожда си -- кажи , че един бияч е нападнал цялата орда от Атака и е бил заплашен живота на Долния --измисли нещо , ние ще ти повярваме !!!!
АТАКА

2014.01.10 | 10:22

18
ВСЯКА АТАКА СРЕЩУ АТАКА ПРАВИ АТАКА ОЩЕ ПО-СИЛНА!!!
БОЗДУГАН--отрепка от Атака

2014.01.08 | 17:13

15
Пука му на Безродника и Предателя за българския народ --за него единствено е важно да си получава парите за Предателството , а другото е за тъпите му последователи !!!!

2014.01.08 | 17:13

17
А ти си по-прост и от последователите му.И не се представяй от тяхно име.Глупак.
КОМУНИСТЪТ

2014.01.08 | 17:13

16
НИЕ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ И ПАРТНЬОРИТЕ ОТ ЕТНИЧЕСКАТА ПАРТИЯ НЯМА ДА КОМЕНТИРАМЕ НАШИЯ ЗЛАТЕН СРЕДЕН ПРЪСТ ЗА КВОРУМ

2014.01.07 | 16:14

3
Ти и прост гербераст.

2014.01.08 | 17:13

13
ЧУХ ЧЕ ВОЛЕН ЩЯЛ ДА СМЕНИ ИМЕТО НА ПАРТИЯТА НА МЮСОЛМАНСКИ БРАТЯ

2014.01.08 | 17:13

14
И ще ти сложи плакат с това име на задника ти за да се види какво чакаш!

2014.01.08 | 17:12

12
вече се изтъркаха с тези жалки опити да очернят атака, може ли всеки път едни едни и същи неща, дайте малко разнообразие.....

2014.01.07 | 18:27

10
Болен сам си е изтьркан и очернен,никои не му прави нищо за да се прави на велик сред непознати
БОЗДУГАН

2014.01.08 | 17:12

11
ДОЛУ ПРОВОКАТОРИТЕ ! ДОЛУ гноясалата протурска ГЕРБ ! ДОЛУ ДПС ! САМО ВОЛЕН ! САМО АТАКА ! САМО ТАШЕВА ! САМО Планът СИДЕРОВ ! На боклука престъпната ГЕРБ и ТИКВАТА бандит Бойко ! НИТО глас за тях ! ДОЛУ политиката и прехода след 1989 г. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2014.01.07 | 18:27

9
ДОЛУ В КЕНАФА ТИКВАТА БОЛЕН И ТАШАКЧЕВА
КОМУНИСТЬТ

2014.01.07 | 18:27

8
ЗА НИЩО НЕ СТАВА ЧАЛМАТА
РУСКИЯ

2014.01.07 | 18:27

7
Обръщам се към малките олигофренчета,които основно пишат във форумите глупости.По време на управлението на ГЕРБ отвличанията спряха,а убийствата бяха рядкост.Ето и въпроси с повишена трудност за тъпанарите:Как така при толкова "полицейщина" по време на управлението на Борисов и пълен контрол над службите се получиха доносите срещу него и партия ГЕРБ? Известно ли ви е прости лентяйчета ,че ГЕРБ са ПЪРВА политическа сила с гласовете на голяма част от българите? С пожелания към "атакисчетата"и братчетата им "бесепейчета" през лятото да отидат на почивка в Анадола/при домакините от ДПС/.
РУСКИЯ

2014.01.07 | 18:27

6
Обръщам се към малките олигофренчета,които основно пишат във форумите глупости.По време на управлението на ГЕРБ отвличанията спряха,а убийствата бяха рядкост.Ето и въпроси с повишена трудност за тъпанарите:Как така при толкова \\\"полицейщина\\\" по време на управлението на Борисов и пълен контрол над службите се получиха доносите срещу него и партия ГЕРБ? Известно ли ви е прости лентяйчета ,че ГЕРБ са ПЪРВА политическа сила с гласовете на голяма част от българите? С пожелания към \\\"атакисчетата\\\"и братчетата им \\\"бесепейчета\\\" през лятото да отидат на почивка в Анадола/при домакините от ДПС/.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини