Хамстера арестуван за сбиването пред заведение в София

  • 03 януари 2014 14:25

  • 6803
  • 3
Хамстера арестуван за сбиването пред заведение в София
©

Антон Петров - Хамстера е единият от задържаните за сбиването пред известно заведение на улица "Оборище" в София снощи, информира БНР.

Според запознати със случая Петров е бил главното действащо лице по време на боя. До изстрели обаче не се е стигнало, категорични са очевидци. Хамстера и останалите петима мъже са задържани в столичното Пето РУП за 24 часа, но се очаква след тяхното изтичане мярката им за неотклонение да бъде удължена с още 72 часа. Очаква се също Петров и компания да бъдат обвинени в хулиганство.

"Абсурд е Антон Петров да е участвал в сбиване. Не вярвам, че той може да направи такова нещо. Предполагам, че е станал инцидент, след който той е бил задържан", заяви пред ПИК адвокат Ваня Траянова. Известната юристка уточни, че Петров не носи лично оръжие от 3 години. Тогава той остана без пистолет заради обвинениеото, което му бе повдигнато по мегадалето "Октопод". Други източници твърдят, че боят в лъскавото заведение не е бил свързан със собственика му Владимир Вишински. Бизнесменът нашумя с ролята си на бодигарда Крум в култовия крими сериал "Под прикритие".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6803 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.01.04 | 18:48

1
АДВОКАТКАТА ДА БЪДЕ ОСЪДЕНА СЪЩО!
аrhar

2014.01.04 | 18:48

2
Как може да арестуват Хамстера ? Та той и Трактора са добри момчета, те са си ' наши ' момчета от ДС ...
Г.Георгиев

2014.01.04 | 18:48

3
"Абсурд е Антон Петров да е участвал в сбиване. Не вярвам, че той може да направи такова нещо" - Тая в голЕм комедиянт

Добави коментар

Водещи новини