Екатерина Михайлова: Нямам поколенчески сблъсък с Радан Кънев

  • 19 декември 2013 08:13

  • 1266
  • 1
Екатерина Михайлова: Нямам поколенчески сблъсък с Радан Кънев
©

ДСБ поеха отговорността си, каза Екатерина Михайлова по БНТ.

По-старото поколение отстъпи и даде път на младите, които започнаха да питат Кой, Какво, Как, което е добре. Аз нямам поколенчески сблъсък с Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и. По този начин бившият председател на парламента коментира раздялата между лидера на ДСБ и Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г..
Десницата винаги е била за реформата. Няма посадени лидери, по този начин тя коментира дали Реформаторският блок ще избере свой единен лидер. Аз се надявам за Коледа да имам добри новини, заяви Михайлова по повод дали ще има споразумение вдясно.

Михайлова коментира протестите срещу кабинета на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. Според нея излизането на улиците трябва да бъде сигнал за политиците.

Младите политици да отстояват позициите си и да бъдат толерантни. Да знаят, че работят за стотици хиляди българи, завърши Михайлова.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1266 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Експерто

2013.12.19 | 15:41

1
Този Радан е просто един пут*о!Колко от избирателите, като го чуят какви ги говори и как се държи ще гласуват за ДСБ?

Добави коментар

Водещи новини