ГЕРБ: "Стайното цвете" Сидеров да подаде оставка

  • 13 декември 2013 10:25

  • 10367
  • 88
ГЕРБ: "Стайното цвете" Сидеров да подаде оставка
© Булфото

Депутатите от ГЕРБ Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,, Александър Ненков и Снежина Маджарова съобщиха пред журналисти, че парламентарната група на партията ще инициира искане за освобождаването на лидера на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа като председател на Комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси в Народното събрание, предаде репортер на Novini.bg.

През последните няколко дни станахме свидетели на скандални факти около пътуванията на депутата Сидеров. - т. нар златен пръст, стайно цвете. Недопустимо е да се срива доверието в Народното събрание. Той вече е може би под санитарния минимум от подобни изявления на бивши народни представители от ПГ на "Атака", от настоящи публикации във всички национални медии за това как се харчат парите на българските данъкоплатци. От ПГ на ГЕРБ и нашите представители в Комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси ще инициираме искане за освобождаване на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа като председател на комисията. Надяваме се, че членовете на тази комисия ще подкрепят нашето искане”, заяви Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,.

В ПГ на ГЕРБ предстои да бъде обсъдена промяна в Закона за политическите партии, стана ясно още от думите й. "Вчера имахме заседание на парламентарната група. Председателят на нашата партия поиска всеки един от нас да заяви дали има намерение да напуска или не парламентарната група. Такива заявки не бяха дадени”, добави тя.

Снежина Маджарова, която е член на комисията, заяви, че е предвидена процедура, съгласно която може да бъде предсрочно освободен председател на постоянна комисия по искане на повече от половината членове на съответната комисия. "Ние, членовете на комисията, сме трима. Инициираме подписка, като се надяваме останалите членове да се присъединят към нашето искане за предсрочно освобождаване на г-н Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Недопустимо е точно този, който трябва да се бори с корупцията, да става символ на безразборното харчене на средства, независимо от това дали са от партийна субсидия, дали има основателни съмнения за произхода на средствата, които са похарчени до настоящия момент", добави Маджарова.

Александър Ненков добави: "Г-н Сидеров трябваше да заеме длъжността председател на Комисията по етика, борба с корупцията и конфликт на интереси. Тогава имаше негативно отношение. Очевидно е, че неговият златен пръст си има цена и управляващото мнозинство раздели комисията, за да намери място и роля на г-н Сидеров като председател на Комисията по конфликт на интереси и борба с корупцията. Ако другите парламентарни групи от ДПС и БСП не подкрепят инициативата, ще считаме това за доказателство, че тези три партии работят заедно в колаборация и цената на това Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 да има подкрепа в парламента минава през това на г-н Сидеров да се намира постоянно поле за изява. Такъв човек даже представлява българския парламента в Китай. Представете си как би реагирал един чужденец в развита държава, когато види такива публикации и грозни снимки. Намираме се в международна изолация. Тя няма как да бъде избегната с такива хора, които представляват държавата".

Попитан за коментар на искането на ГЕРБ депутатът от "Атака" проф. Станислав Станилов заяви: "Занимавам се с политика, а не с мръсно бельо".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
10367 88

Свързани новини

Коментари 88

Добави коментар
НАЦИОНАЛИСТ

2013.12.14 | 19:08

78
Бутилка вино за 600 лева, билети до Куба за по 4049 лева парчето, пура за 325 лева. Това е малка част от това, което "патриота" Волен Сидеров си позволява, докато хората гладуват, а той ги залъгва, че ще направи минималната работна заплата 1000 лева, а минималната пенсия 500 лева.

2013.12.15 | 00:10

88
НЕ Е ВИНОВЕН ВОЛЕН СИДЕРОВ ЗА ТОВА ЧЕ ХОРАТА ГЛАДУВАТ,А ТЕЗИ КОИТО ДОСЕГА НИ УПАВЛЯВАХА И НАЙ МНОГО БОКО ТИКВАТА.ЗАЩО НЕ НАПИШЕШ КОЛКО ПАРИ ИЗГОРИ ИЗ ВЪЗДЪХА КАТО,ЧЕ ЛИ МУ БЕШЕ БАЩИНИЯ АВИООТРЯД 28,А НЕ Е САМО ТОВА.

2013.12.14 | 21:52

83
По-ефтино е от посещението при телето Бойка с Авиоотряд 28.

2013.12.13 | 18:33

4
Заблудена ОВЦА!

2013.12.15 | 00:10

87
Курви гейберски, защо не пишете за изказването на приятеля на Тиквата Ердоган?
НАЦИОНАЛ------------ПРЕДАТЕЛ (АТАКИСТ)

2013.12.15 | 00:10

86
БАЙ МЕСТАНЕ, ГОЛЯМ ГАФ СЕ ПОЛУЧИ С ТЕЗИ СНИМКИ . НЕ ЗНАМ КАК ДА ИЗЛЯЗА ОТ ТАЗИ СИТУАЦИЯ !! ПО ВСИЧКО ЛИЧИ, ЧЕ С ПОЛИТИЧЕСКАТА МИ КАРИЕРА Е СВЪРШЕНО !!! ИСКРЕНО ТВОЙ :
НАЦИОНАЛ----------------СОЦИАЛИСТ (ЕКСКУРЗИАНТ)

2013.12.15 | 00:09

85
А ТАКААААА, ПОБЕДААААА, --КОЛКОТО ЛАПАХМЕ, ЛАПАХМЕ--НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ НИ БИЯТ ШУТА, ТО Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО !!! ПОНЕ СИ ПОЖИВЯХМЕ , ДОКАТО СЕ УСЕТЯТ ГОВЕДАТА , ДЕТО ГЛАСУВАХА ЗА НАС !!! А ТАКААААА, А СЛЕД ИЗБОРИТЕ СЕ ВРЪЩАМЕ ПО СЕЛАТА СИ---АТАКАТА ПРОДЪЛЖАВА В СЕЛСКАТА КРЪЧМА !!!! ПОБЕДАААААА, !!!!!

2013.12.15 | 00:09

84
ДУПЕТАТИТЕ ОТ ГРОБ ИСКАТ ОСТАВКАТА НАСИДЕРОВ И ПОЛУЧАВАТ ЕДИН ГОЛЯМ Х-У- Й.
Р.Райнов

2013.12.14 | 21:52

82
Много нагли са депутатите от ГЕРБ Десислава Атанасова, Александър Ненков и Снежина Маджарова! Партията им спретна "активно мероприятийце" и ми се правят на моралисти - "ако...така, ако не ... иначе..."!
anonimen

2013.12.14 | 21:52

81
Много е лесно подобни фотоси да бъдат изфабрикувани от някой с достатъчни познания по фотошоп,на когото е платено да създава компромати.Замислете се кога се появяват тези компромати-точно когато Атака е най-силна и лидерът и Волен Сидеров има истинската възможност да действа като коректив на сегашните управляващи.Защо ли точно сега, а не преди 1-2 години се появяват тези снимки?Отговорът е много прост-защото много от враговете на България-вътрешни и ъвншни имат сметка от това да се петни името на националистите пред обществеността.

2013.12.14 | 19:09

80
Ако Волен вкара Тиквата и Цецо в затвора, ще му платя следващата почивка.

2013.12.14 | 19:09

79
Сидеров беше обещал,да вдигне пенсиите,минималната с голям скок и други неща,но вината е наша требваше да го направим премиер,сега се убеждаваме,че той наистина разполагал с много пари!!!

2013.12.14 | 19:08

77
стайното цвете е "мушкато".. а в най-скоро време ще стане "препикано мушкато"

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини