Дайнов: Цветанов събра зависими хора, люспенето е нормално

  • 12 декември 2013 08:15

  • 3380
  • 7
Дайнов: Цветанов събра зависими хора, люспенето е нормално
©

ГЕРБ не е политическа партия. Те са събрани хора. Политиката на Цветанов бе да събира зависими хора и сега люспенето е естествен процес. Друг дърпа кайшката. Това заяви политологът Евгений Дайнов в сутрешния блок на БТВ. 

"Тези хора са дошли във властта за да я ползват, да правят това, което са правили и преди. Идва време бягат и те започват да го правят", каза социологът Андрей Райчев. По думите му хората на ГЕРБ са се увеличавали благодарение на машината за подслушване на Цветанов. "ГЕРБ разбиха групата на Яне Янев и почти докара до ръба тази на Волен Сидеров чрез компромати. Това, което се случва е политиката на червеното копче. Борисов я държа тази политика 6 месеца с думите, че е незаконно свален от власт. Не съм виждал по-груба политическа грешка в моя живот. БСП се укрепи в това време, а неговите хора се напрягат и разбраха, че няма да се върнат на власт. Политиката на червеното копче води до едно нещо - до откат", каза още той.

Дайнов заяви, че в ГЕРБ са лъснали основните слабости, а именно да държат хората в подчинение, а в БСП и ДПС - да подкрепят монополите. Нещата се изясняват. Ясно е какъв е изходът, не е ясно обаче кой е, смята политологът.

Познавам Георги Марков и той е типа хора, който гледат да се вредят там, където има пари. С такива хора не може да се прави политика. Ако се разкачат Цветанов и Борисов ще се получи кръвоизлив и ГЕРБ ще изчезне бързо, коментира Евгений Дайнов.

Борисов премина в една друга рола, а именно да пречи. Той по принцип не е пречещо същество, а лидерско - нещо като патриарх, смята още Райчев.

Политологът смята, че не трябва да се подценява възможността Атака да се върнат в НС. Волен Сидеров действа много добре в изострена ситуация, по-добре от всеки друг политик.

Социологът Райчев заяви, че Сидеров има 9 живота като котка. Националистите ги има и те са фактор в България, не трябва да се махва с лека ръка на "Атака". Те има електрорат колкото този на ДПС, а скоро и на ГЕРБ, обясни той и добави, че са в състояние да дадат един нов курс на страната. А снимките на плажа в Куба не били компромат.

Последвайте канала на

3380 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
валя

2015.05.12 | 06:21

7
защо ви е страх да го кажете пред медиите 4е герб само косумира власта
БКП

2015.05.11 | 23:45

6
ДАЙНОВ, МАЙКАТИ ДА Е*А, МРЪСНА ЧЕРВЕНА КОМУНИСТИЧЕСКА ГАД, НАЛИ БЕШЕ ДЕМОКРАТ И РОКЕР, ТО КВО СЕ ОКАЗА, ЧЕ СИ ЕДИН ДОЛЕН КРАДЛИВ ЧЕРВЕН БОКЛУК. ОНИЯ ДРУГИЯ СЪС СТИКА ЗА ГОЛФ В ГЪЗЪ НЕГО ГО ЗНЕМЕ. ЖАЛКИ СТЕ И ДВАМАТА!
ass

2015.05.11 | 21:45

5
aman ot razbira4i
аrhar

2015.05.11 | 21:45

4
Забелязвате ли как сестра Галева се скри и не се показва, след като се разбра, че двойният убиец от ' Соло ' , чийто баща е червен лидер в Перник, изчезна ? Сестра Галева проблеми със съвестта ли има ? Защо не се появи в публичното пространство , за да видим всички какви синчета има в БСП ? Сестра Галева няма ли да я разпитат дали не знае къде се крият братя Галеви ?

2015.05.11 | 21:44

3
Така или иначе Герб са потъващ кораб няма какво да умуват.
БОЗДУГАН

2015.05.11 | 21:44

2
ПРАВОТО и ИСТИНАТА са на страната на АТАКА ! САМО АТАКА !САМО БЪЛГАРИЯ !

2015.05.11 | 21:44

1
И този сдаде багажа.

Добави коментар

Водещи новини