Янаки Стоилов: ГЕРБ прави чалга политика

  • 06 декември 2013 11:33

  • 1699
  • 12
Янаки Стоилов: ГЕРБ прави чалга политика
©

Нивото на обсъждането надмина моите очаквания в положителна посока. Смятам, че тази дискусия, въпреки липсата на сериозни основания мина доста добре. Това заяви депутатът от Коалиция за България от парламентарната трибуна.

"Опозицията използва прекомерната изразност на парламентарните средства - искане на оставки, смяна на ръководства и др. Мисля, че можем да й благодарим, тъй като искането на оставка е автогол за неговите инициатори. Ние трябва да не разчитаме на това, а да вкарваме сами нашите голове. Вие измествате дискусията около бюджета. Правите това, защото не показахте политика по разискванията за бюджета. Вие искахте увеличаване на бюджетите на всички ведомства", заяви Стоилов.

Според него от ГЕРБ претендират за повече парламентарна етика, но нямате право да упреквате Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на за липса на политическа естетика.

"При ГЕРБ политиката се свежда до злоупотреби с политиката. По този път не може да се завоюва политическа подкрепа. Вие правите чалга политика. Ние трябва да поемем по по-неудобния път, да налагаме стандарти за политическо поведение, да не сме злободневни. Добре използвате термина за Сталинградската битка, но след нея идва Курската дъга", каза Янаки Стоилов.

"Отправям препоръка към Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Всички знаем, че тя разполага с голяма енергия, ръководи заседания и се изказва като депутат. Нека да не се поддава на вашите провокации, да не дава оценки и да допринесем да се извисим над ситуацията, но понякога се налага да се отмине с мълчание към несправедливите упреци. Ръководството на НС се опитва да овладява ситуациите, за да дисциплинира работата на НС. Ръководството трябва да пуска по-свободна игра в парламента, но и да ограничи злоупотребите. Трябва да се използват средствата, които дава правилникът в такива случаи. Днес няма нужните основания, за да се подкрепи това искане", завърши Янаки Стоилов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1699 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар

2013.12.07 | 13:03

12
25 години ни карате да друсаме ръченицо-къочек неуморно.И накрая все вие-от цялата цветна палитра обирате парсата.Ама яко е обирате!Да има за 10 поколения напред.А нашего брата все с пръст в задника,и все слуша химна...Обещай ми светло бъдеще!" Но за гламав и дървеняшки народ,така трябва.
Ivan

2013.12.07 | 13:02

9
Гледам и не вярвам на очите си как може да има такива заблудени хора, как може да има хора които защитават БСП - тази мафиотска структура създадена от Луканов с едничката цел да разграби и пороби България и гражданите. БСП не е никаква социалистическа партия, БСП не е и комунистическа партия.БСП се създаде от отцепниците на БКП които предадоха бай Тошо и отидоха на Позитано 20. Това са антибългари и антисоциалисти които дърпат страната на надолу.

2013.12.07 | 13:03

11
Ами ГЕРБ да не е по-различно?Даже при тия се диша,а Цоко стисна бизнеса и на най-дребната сергийка.То Демократи чисти няма,или ако има са на по 24 години и са зелени още за власт.

2013.12.07 | 13:02

10
Прав е Янаки!Партия ГЕРБ трябва да изчезне като НДСВ!!
M

2013.12.07 | 13:02

8
Няма да се учудя сега ако почнат да протестират и чалгарите, ХААХХААХААХА, Накъде По дяволите отива тази страна ? Българина остарява и умира от работа, а циганина слуша чалга , прави деца и живее от помощи, ДА ЖИВЕЕ ДЕМОКРАЦИЯТА И ЕС !? НАПРАВО СЕ ЧУДЯ КАК МОЖЕ ДА СМЕ ТОЛКО ПОДАТЛИВИ НА МАНИПУЛАЦИЯ ? @@@@

2013.12.07 | 13:01

7
поредното чалга изказване на комсомолеца.
БОЗДУГАН

2013.12.07 | 13:01

6
Най- големият простак - чалгар енайбаният Бойко ТИКВАТА ! Глупак на всички глупаци ! Още се пързаля надолу по пързалката на АТАКА !
999

2013.12.07 | 13:01

5
А, ЕТО ЕДИН ЧЕРВЕН ПЕДЕРАСТ!
БОЗДУГАН

2013.12.07 | 13:01

4
РАЗБЕРЕТЕ : За нас , обикновените българи няма разлика дали ГЕРБ или БСП управлява ! Мизерия , кражби , корупция и безработица и при двете партии !!! Те са две банди на една и съща майка - БКП и най- лошото е , че Западът им помага да унищожат БЪЛГАРИЯ !

2013.12.07 | 13:00

3
Чалга е да предложиш (и гласуваш!) Пеевски. Чалга е да лъжеш за бюлетини. Чалга е да докарваш хора в София. Чалга е на един кадър да виждаш Манолова "няма пострадали протестиращи", а на другия - момчето с разбитата глава. Чалга е да подхвърляш трохи на бедните, да ги събираш от всички и да твърдиш, че ги "даваш". Чалга е да назначаваш ДС кадри.

2013.12.07 | 13:00

2
Г-н Стоилов, за съжаление сме свидетели на чалга-управление на държавата, а я управлявате Вие!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини