Курумбашев: Не съм виждал Мая Манолова с палка и камшик в НС (видео)

  • 06 декември 2013 10:12

  • 2786
  • 10
Курумбашев: Не съм виждал Мая Манолова с палка и камшик в НС (видео)
©

Очевидно след поредицата от вотове на недоверие, която организирахте, сега имате нова тактика. Да искате оставките на ръководството на парламента. Първи беше Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, сега Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Господин Алиосман ИмамовАлиосман Имамов  Алиосман Ибраим Имамов е роден в село Абланица, Благоевградска област. Завършил е УНСС,, гответе се. Идва и вашия ред.

Това каза от трибуната на НС депутатът от Коалиция за България Петър Курумбашев, по време на днешните дебати за исканата от ГЕРБ оставка на зам.-председателят на парламента Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. В мотивите за искането на оставка, споменавате няколко пъти думите "грубо", "груба сила" по отношение на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Да ви кажа честно, не съм виждал г-жа Манолова с палка и камшик в парламента, продължи Курумбашев. Използвате и израза, че "напрежението се покачва ескалационно". Колеги от ГЕРБ, кои неща се понижават ескалационно? Лично аз предпочитам нещата да се намаляват ескалационно. Бъркате и още нещо. Използвате израза, че г-жа Манолова  води „политическа борба от сталинградски тип”. Правете разлика между сталинградски и сталински, както има разлика между Цар и Цариград, продължи с бисерите Курумбашев.

В подписката за искане на оставка, не виждам името на този, на който не трябва да го споменаваме. Строителят на съвременна България. На вожда и учителя на българския народ. Виждам обаче името на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Той се е подписал под трето място. Защо така, колеги? Той получи три обвинения и се подписва под трето място. Внимавайте колеги. Пазете си кадрите. Цветанов да не се подпише под четвърто място и да вземе да получи четвърто обвинение, разкри депутатът от БСП. Госпожа Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на е нашето мъжко момиче. Не се шегувам. Тя е изграден парламентарист и ние категорично изразяваме нашата подкрепа за нея, завърши Курумбашев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2786 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2013.12.07 | 15:42

10
Безсилни са гербаджийските п,утки ! От АТАКА зависи всичко !

2013.12.07 | 15:42

9
А виждал ли си Караибраим Сидероглу с палка? А с пистолет?

2013.12.07 | 15:42

8
БСП се извини на турците за смяната на имената, в което няма нищо лошо, макар че редовите комунисти /социалисти/ стискат зъби от това. Лошото е в това, че БСП не се извини на семействата на загиналите хиляди българи по време на комунизма в концлагерите. В нова е цинизма!!!

2013.12.07 | 15:42

7
Курумбашев е построил вецовете си с ДЪРЖАВНИ пари. и второ не е ли най - малкото конфликт на интереси той да стои и да гласува закони за енергетиката. Така е с всичките консултантски проекти когато бсп и дпс са били на власт
срам

2013.12.07 | 15:42

6
всички във вашета партия ли са тулски кадри бе др. курумбашев като ви чета бисерите които ръсите нямат разлика от останалите ви съпартийци вас като че ли една п...а ви е правила. всички по един и същ начин разсъждавате по един и същ начин говорите.
До СПИН-отбора на БСП!

2013.12.07 | 15:42

5
Ти си ГЕЙ все пак! Палката и камшика са при теб!
Poli

2013.12.07 | 15:42

4
Проверете при Станишката може той да ги е взел на заем. Смешници!
maq

2013.12.07 | 15:41

3
Мая е измамница и маниполаторка прекрачваща границите на закона! ВЪН!
иван

2013.12.07 | 15:41

2
е то и това ни остава да видим. Много добре се знае, че има за какво мая да си тръгне, както тя, така и всички от БСП, ДПС и АТАКА! Колкото и да я защитават, ние виждаме какво се случва, така, че моля ви, не си хабете думите - смисъл няма, никой ен ви вярва.

2013.12.06 | 20:02

1
ПАТКА!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини