Йовчев: Трябва да има европейски подход за миграционния поток

  • 05 декември 2013 19:06

  • 1032
  • 2
Йовчев: Трябва да има европейски подход за миграционния поток
©

Всички държави се обединяват около това, че трябва да има единен европейски подход за разрешаване на проблемите, породени от засиления миграционен натиск. Това каза вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола пред журналисти в Брюксел след участие на заседанието на Съвета "Правосъдие и вътрешни работи" в Брюксел.

По думите му - това означава и изграждане на общоевропейска система за бежанците, и фокусиране върху тези проблеми през следващите председателства.

"Има решение, което определя свободното движение на хора като основен принцип и висша ценност за ЕС и на основа на това решение - не се предвиждат промени в законодателството, които да ограничават свободното движение на хора. Всички се обединяват около това, че е необходимо да положим повече усилия да си сътрудничим в посока на това - да съумяваме да противодействаме на измамите в социалните системи на някои страни-членки", каза Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола.

Последвайте канала на

1032 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
анонимен

2013.12.08 | 11:13

2
ЗАСРАМИ СА! НАПЪЛНИ БЪЛГАРИЯ С ПРЕСТЪПНИЦИ,ИСЛЯМИСТИ,МЮСЮЛМАНИ! КАКВО ЩЕ СТАНЕ С НАШЕТО ПРАВОСЛАВИЕ!? ИЛИ ВСИЧКО Е ПРОГРАМИРАНО,ЗА ЛИКВИДИРАНЕТО НА ОТЕЧЕСТВОТО НИ!НИЕ -БЪЛГАРИТЕ ИЗЧЕЗВАМЕ И БЕЗ ДРУГО, А ВИЕ СПОМАГАТЕ ТОВА ДА СТАВА ПО-БЪРЗО!!

2013.12.08 | 11:13

1
на кого още не е ясно че България ,гурция ,италия са буферни зони на европа за миграционния поток.ама докато на гърция и даваха,наливаха пари,на нас нищо.ние си имаме к.георгиева.европа може да има свободно движение на хора,но африка не е европа.предлагам да поръчат автобуси от турската граница директно западна европа за емигрантите.

Добави коментар

Водещи новини