Красимир Велчев: Решението на Марков е лично и не сме запознати с мотивите му

  • 03 декември 2013 11:10

  • 3131
  • 10
Красимир Велчев: Решението на Марков е лично и не сме запознати с мотивите му
©

Изборът на Георги Марков е личен негов избор. Към този момент той не е разговарял с нас и не сме запознати с мотивите му.

Това заяви в кулоарите на парламента председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на, предаде репортер на Novini.bg. Той коментира информацията, че депутатът Георги Марков е подал молба до ръководството на Народното събрание за напускане на групата на ГЕРБ. Марков е изявил желание да не напуска парламента и да остане независим депутат. Той никога не е показвал, че не е съгласен с политиката водена от ПГ на ГЕРБ, продължи Велчев. Той подчерта, че решението на Марков е морален акт и лично решение. Аз бих постъпил по друг начин. Ако нещо не ми харесва в парламентарната група, аз ще напусна парламента, а не групата. Морално е да застанеш пред хората, с които работиш и да кажеш с какво не си съгласен.Искаме да се запознаем с мотивите му и становището му, защото имаме информация само от пресата и медиите. Ще проведем личен разговор с Марков, след което ще дадем нашето официално становище по случая, каза още Велчев. 

Вчера внесохме жалба до Комисията за защита на личните данни. Самият факт, че една партия от управляващите си е позволила това нещо, да вземе данните на 2 милиона българи, за да ги манипулира. Сутринта в сутрешния блок слушах г-н Парамов, който е от тези структури, и познава много добре структурите на ДАНС и ДС. Той да заяви, че ДАНС се превръща в 6-ти отдел на Държавна сигурност, това е нещо, което би трябвало много да ни притесни. Нищо не искам да свързвам, но не може човек да не си направи сметка, че има някакъв репресивен апарат, който действа. И не мога да кажа, че действието на моя колега е в следствие на този репресивен апарат, тъй като не съм говорил с него. Това са обаче съвсем пресни данни. Това много ме притесни, защото хора, които са вътре в тези структури, правят такива изводи, завърши Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на.

Бившият шеф на НАП и настоящ депутат от ГЕРБ Красимир Стефанов също коментира напускането на колегата си. Стефанов беше лаконичен и заяви, че това е личен избор на Марков. Не мога да коментирам. Не съм запознат. Това е личен избор, каза Стефанов. Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета и Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в също повториха, че решението на колегата им е лично и не са запознати с мотивите. Няма какво да коментирам, няма такъв факт, заяви Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в.

В началото на извънредното пленарно заседание председателя на Народното събрание Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно обяви официално, че депутатът Георги Марков е депозирал молба за напускане на ПГ на ГЕРБ. Миков допълни, че желанието на Марков е да стане независим народен представител. Съобщението беше прието с аплодисменти в пленарна зала.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3131 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2013.12.10 | 12:17

10
Ех господин Велчев не научихте ли уроците на Атака? Какви хора стават депутати г-н Велчев? Щом като ви ги пробиват "по лични причини".Да си ядете попарата на предателите. И другият път да внимавате какви хора стават депутати!
БОЗДУГАН

2013.12.03 | 17:59

4
БСП и ГЕРБ са престъпни шайки ! Това са 2 крила на престъпната БКП - червени боклуци ! Но докато при БКП народът живееше добре , днес тези шайки ни докараха катастрофа !Беднотия до шия , безработица , болести и смърт !Намаляхме с ДВА МИЛИОНА ! Eдинствения изход и спасение -АТАКА !

2013.12.10 | 12:14

9
Тиквата Бойка -член на БКП , леля Цецка -член на Бкп ,че и парт.секретар , палячото президентче - също , Кр. Велчев - и той член на БКП , Цветанов - също и т.н. и т.н. !В книгата ШАЙКА са документирани всичките гербаджийски отрепки !

2013.12.04 | 05:29

8
мотивите му са ''финикиски знаци'' ,идват от същото място откъдето ибикчиския "националист" ,ямболския селянин ги получава...

2013.12.04 | 05:28

7
Че си прост личи по това как си написал определението на знаците. Но тия, които са гласували с + не мога да ги разбера.
БОЗДУГАН

2013.12.03 | 18:00

6
РУБЛИ!!!
пепе

2013.12.03 | 17:59

5
купи го собственика на свилоза

2013.12.03 | 17:14

2
Откога в ГЕРБ се разрешават лични мнения ?
БОЗДУГАН

2013.12.03 | 17:21

3
Винаги се уважават мненията в ГЕРБ! Ти педерастче от БАТАКА ЛИ СИ?
ku ku dzaaak

2013.12.03 | 14:47

1
В мъжката баня един младеж си правел чикия... Възмутен пенсионер му направил забележка,а момчето отговорило : Дядо ,няма ти да ми казваш ,колко бързо да си мия хуя ;))))

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини