Ефрем Моллов: Етносите ще изградят визията за развитие на България

  • 01 декември 2013 17:14

  • 8661
  • 50
Ефрем Моллов: Етносите ще изградят визията за развитие на България
©

България в момента я има само на книга, нацията е разединена. Партия "Помак" се създава с цел да се получи извинение по някакъв начин за репресиите и гоненията срещу нашия етнос. Реално помаците нямаха право до 1970 година да учат висше образование, насилствено им сменяха имената, ДС ги репресираше. Това е болка. Това каза лидерът на новата етническа партия "Помак" Ефрем Моллов в предаването"Всяка неделя" по Нова ТВ.

"Ние правим определения има ли такъв народ, ние се чувстваме такива, ние сме потомци на първите европейци в Европа. Ние сме славяни. Едно от доказателствата е, че Търновската конституция показва, че сме етнос".

"Ние няма да допуснем разделение на етнически принцип. Няма такъв етнос, в Търновската конституция са определени само българи мохамедани". Това заяви акад. Георги Марков в същото предаване.

"Това е много обидно за нас. Службите за сигурност имаха отдел "Помашки". Ние сме многомилионна общност, която се намира в шест държави. Ние имаме език, който българите не разбират", заяви Ефремов. Много хора ни обиждаха, с акад. Марков спорихме, проф. Божидар Димитров се изказа неподготвен, Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, също.

"Вие не сте никакъв етнос, вие нямате език, вие говорите на смесени диалекти. Този проект на Евгения Иванова говори за помашките турци, възхвали Тито, че е създал помашка нация. Ние сме против тези експерименти да се правят етнически.", заяви Марков.

"Според определят се като помак определи България като мащеха, която се е отрекла от помаците и след това е предявила претенция към тях. "Ние сме блудният син. Трябва някой да поеме вина и да си плати за репресиите срещу нас. Ние не обиждаме българите мюсюлмани с нашата партия, това е сигурно", каза Ефремов.

"Вие работите срещу националното единение", заяви акад. Георги Марков. Вие сте един добър пчелар и не се занимавайте с история, защото не разбирате, посъветва го академикът.

"Ние смятаме да поканим всички етноси в България, за да изградим визията за развитие на България. Ние ще постигнем единение, с разговори, с обединение", завърши Ефрем Моллов. "Кирил и Методий са синове на прабългарски род и са тръгнали срещу прабългарите и аз съм го доказал в книгата си. Той потвърди, че имат тайна държавна агенция на помаците в България. "Ние правим анализи и защитаваме нашия етнос, чрез нея. Времето на статуквото рано или късно ще спре и влиянието на всички партии ще намалее. ДПС все повече губят подкрепата ни. До пет години хората ще се осъзнаят".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
8661 50

Свързани новини

Коментари 50

Добави коментар
!

2015.02.16 | 14:23

50
Поредният капан да ДПС за стартиране на етническо напрежение, след ония братя Юзеирови! Накрая май ще постигнат целта си? Просто трябва да я заличат тая партия, докато не е станала някоя голяма беля!!!
българин

2015.02.16 | 14:22

49
НЯКОЙ ИМА ИНТЕРЕС ДА РАЗЕДИНИ, СМАЖЕ ЛИКВИДИРА, БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!В ОСНОВАТАНА ВСИЧКО СТОИ ТУРЦИЯ И АМЕРИКА!!

2015.02.16 | 14:22

47
Южна България е турска,какво се оплаквате бе гяуру и сега е турско.С турски дрехи сте облечени,турски плодове ядете,турски са ви обласните управители,турско е и правителството само едно знаме остана ,но скоро и него ще развеем

2015.02.16 | 14:22

48
само дето най големите български градове са в Юж.БГ-София,Пловдив,Ст.Загора,Бургас :)

2013.12.17 | 14:48

46
Браво ! нека има още ислямски партии! Тука турско е било и пак ще бъде !Вече е платено!
Ало Цацаров

2013.12.17 | 10:01

45
Самосезирай се за тази антибългарска етническа партия ! За кво си зимаш заплатата бе, кюфте ???

2013.12.17 | 10:00

44
Ispania e bila pod marokansko robstvo 700 godini ,partiq marokanska nqma a polovin maroko jivee tam.

2013.12.17 | 10:00

43
Partia Rezak da si e.......t maikata, da idat da iskat izvinenie ot Jivkov.
Чедо на Доган

2013.12.17 | 09:59

42
Волен си изгърмя патроните и на негово място трябва да дойде някой. Бас ловя, че помаците хал-хабер нямат от идеите на тази партия, от това що е "етнос" и има ли почва у нас. Просто ще им плащат и ще ги плашат и те ще гласуват за когото трябва. Познавам помаците - те са много добри и много работливи българи.

2013.12.17 | 09:59

41
Не харесвам определението "Помак" - пропито е с пренебрежение... Всички ние, които ни определят като "помаци" сме БЪЛГАРИ, езикът който говорим е Български (това което бе изтъкнато като помашки език е български диалект премесен с турцизми). Мюсюлманската религия ни е насила наложена и във всяко едно кътче на Родопите все още са живи кървавите и ужасяващи преданията за за "потурчването"... Аз и всичките ми познати носим български имена и се радваме, че е проведен, т.нар. "Възродителен процес", понеже в противен случай щяхме да продължим да бъдем жертви на ширещата се сегрегация. Днес случващото се, визирайки опитите да бъде учредена подобна ПП "ПОМАК" е явен опит да бъде осъществена не междуетносна вражда, а вътреетносна сегрегация, защото всички принадлежим към един и същи етнос - всички сме БЪЛГАРИ!!! Добре известна ни е максимата "Разделяй и владей!"... ...просто се опитват да задълбочат сегрегацията (разделянето) на българския народ и да продължат да го владеят...
НИЕ

2013.12.17 | 09:58

40
ПОМАК Е ВТОРИЯ ВРАГ СЛЕД ДПС ,КОЙТО РАБОТИ ЗА РАЗПАДА НА ДЪРЖАВАТА НИ!!БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я ИМА ДОКАТО БЪЛГАРИ ЖИВЕЯТ НА ЗЕМЯТА-----------НИЕ СМЕ ВЕЛИК НАРОД!! ЗАПОМНЕТЕ ГО ТОВА ,ПРЕДАТЕЛИ ОТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини