РЗС: "Помак" е добре обмислен политически акт на ДПС

  • 28 ноември 2013 11:11

  • 2873
  • 4
РЗС: "Помак" е добре обмислен политически акт на ДПС
© Булфото

Традиционно с наближаването на избори се прави по една помашка партия, с цел изпълняване на конкретна мисия. Създаването на партия „Помак" е добре обмислен политически акт на ДПС, който има за цел да отклони вниманието от приятелството им с „Атака". Това се посочва в позиция на РЗС, изпратена да медиите.

От партията отбелязват, че след като трансформирали така наречените „националисти" от своя опозиция в патерица, която изпълнява поръчките им и осигурява кворум, се наложила нуждата от създаването на нов политически субект, който да изпълнява функцията на техен антипод.

„Лидерът на т. нар. помашка партия Ефрем Моллов на 22 ноември в 16:45 ч. е излязъл от сараите на Доган с депутатски мерцедес, придружен от депутат от ДПС. Този факт категорично потвърждава тезата ни, че партия „Помак" е проект на ДПС, който им е изключително удобен и в контекста на предстоящите избори за евродепутати", посочват от партията.

РЗС твърдо осъжда опитите на ДПС за разединение на българската нация на базата на етнически и религиозен принцип. Всякакви опити за отклоняване на общественото внимание от важните и наболели проблеми в страната и за създаване на нови предпоставки за етнически разкол са опасни за европейското бъдеще на България.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2873 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
pomak

2014.02.10 | 11:21

4
Най - българската партия Атака до сега не е казала и една лоша дума за Помак, всичко е платено, благодаря за което.
Dimo

2013.12.09 | 23:08

1
Забрави да сложиш кавичките на "Най - българската партия Атака":)

2014.02.10 | 08:08

3
От Помак категорично отхвърляме твърденията на РЗС.Вярно е,че нашия лидер беше в сараите,но Доган вече не политическо лице.Ние бяхме там за да вземем благословията на КРЪСНИКЪТ.Нищо в тази държава не става без разрешението на кръсникът.Всички ходят...
Димитър

2014.02.10 | 08:08

2
Поредно абсурдно твърдение на Помак след като афишираха, че чрез разединение трябва да вървим към обединение! Та и тук така - Доган не е политическо лице ама да си даде благословията. Сякаш не знаем , кой дърка все още конците в ДПС! И кой ще дърпа конците на Помак. Помаци, осъзнайте се, защото Вие сте българи, изповядващи мюсюлманство. Нека обединяващото да е БЪЛГАРИ!

Добави коментар

Водещи новини