Четин Казак: Трябва да се прецезират детайлите в Закона за чужденците

  • 27 ноември 2013 14:30

  • 1046
  • 2
Четин Казак: Трябва да се прецезират детайлите в Закона за чужденците
©

Трябва да се прецизират детайлите в Закона за чужденците в Република България, но целта е да се привлекат инвестиции в България.

Това каза пред журналисти в кулоарите на парламента депутатът от ПГ на ДПС Четин Казак. "По правилник Законът за чужденците се връща отначало като при първо четене. Явно нещата ще трябва отново да се премислят, да се прецизират”, посочи депутатът.
„Не сме били изненадани, защото „Атака” бяха заявили, че ще подкрепят ветото. След като „Атака” подкрепят, не могат да се съберат 121 гласа”, каза той.

„Бежанците нямат нищо общо с този закон. Така или иначе трябва да се стимулират чуждестранните инвестиции. Това беше един от начините това да се случи. Ако има проблеми в детайлите, в редакцията – е отделен въпрос. Трябва да се прецизират детайлите, но целта е тази – да се привлекат инвестиции в България. Ще се седне наново, ще се преосмислят нещата и ще се прецизират текстовете”, заяви Четин КазакЧетин Казак Четин Хюсеин Казак е юрист и народен представител в 39-то Народно събрание и 40-то Народно.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1046 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
до Филип

2013.11.27 | 18:47

1
ПрецИзирай това заглавие, момче!
гошо

2013.11.27 | 23:56

2
Марш в Анадола!Вън от българската земя!Не я мърси повече!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини