Мая Манолова: Не е приятно всеки ден да те замерят с домати

  • 23 ноември 2013 10:07

  • 6360
  • 54
Мая Манолова: Не е приятно всеки ден да те замерят с домати
© Булфото

Вече съм по-добре и ходя без патерици. Контузията я получих във фитнеса. Скъсах мускулни влакна. Аналогията с патериците в политиката не са хубави. БСП не управлява с две патерици, в лицето на ДПС и "Атака".

ДПС водят своя политика и още преди изборите обявиха, че няма да правят коалиция с ГЕРБ. Същото важи и за "Атака". През миналия мандат те бяха ударени жестоко от ГЕРБ. Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа непрекъснато обяснява, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и ГЕРБ са вредни за България. Това са техни виждания и те си ги спазват. БСП беше единствената алтернатива на ГЕРБ, обясни Манолова. Хората имат право да протестират. Те излязоха на улицата, защото търпяха много време. Ние ги чуваме и се съобразяваме с тяхното мнение. Почти всички предложения на неправителствените организации са влезли в новия Изборен кодекс, даде пример заместник-председателят на парламента. Обещавам, че следващия Изборен кодекс ще бъде много по-добър. Работихме много. Категорична съм, че следващите избори ще са по-честни и по-почтени, зарече се тя.

Парламентът е сърцето на демокрацията. Всичките подготвени и платени агитки искаха да ударят именно там. Полицаите пред парламента ни осигуряват нормални условия за работа. Не е приятно всеки ден да те замерят с домати, бутилки от минерална вода и тежки предмети. На мен не ми се работи в такава обстановка. Целият този шум се вдига обаче от 20 души. Тези 20 души няма как да провалят работата на НС. Те са дошли там да крещят, да замерват. Нещата не стават само с крясъци. С тези хора не може да се води диалог. Не мисля, че полицаите превишават правата, коментира Манолова протестите срещу правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21.

Как се докарват 50 000 хиляди души? Надценявате възможностите на БСП, обясни Манолова за митинга на БСП и ДПС миналата седмица. Тези хора, които не са от кръга на ранобудните, умните и красивите, също искаха да им се чуе гласа. Те на са всяка вечер в новините и трябваше да изразят мнението си. Те категорично заявиха, че подкрепят правителството. Получи се много хубав митинг, обясни Манолова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6360 54

Свързани новини

Коментари 54

Добави коментар
PEPE

2015.05.14 | 09:01

54
Тая как е зяпнала ,сигурно търси Доган и Местан да и запушат устата,не домати а вече трябват павета и гранати за да бъде махната тъпата тройна коалиция която нищо не прави за българите,ясно ли ти е

2013.12.03 | 22:52

53
Не е приятно всеки ден да те замерят с домати" dugarkata o4evidno e na mnenie, 4e priqtnatniqt i post ne biva da bade ogor4avan ot "ah tolkova nepriqtnite protestira6ti" Tipi4no IDOITSKO izkazvane na tipi4na komunistka ... koe li pored... ??!!
AJ4A

2013.12.03 | 22:51

52
Нали всички говорят за ОБЕДИНЕНИЕ НА НАЦИЯТА ОКОЛО ИДЕЯ, КОЯТО Е ОТ ОБЩОНАЦИОНАЛНО ЗНАЧЕНИЕ ????? Нека се обединим около идеята, че ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ от 1945 година насам ТРЯБВА ДА БЪДАТ РАЗСЛЕДВАНИ, ЕВЕНТУАЛНО СЪДЕНИ И ОСЪДЕНИ ЗА ИЗМЯНА НА РОДИНАТА!!!! Децата, внуците и правнуците им, както и най-близките им хора също трябва да бъдат разследвани дали не служат за параван на крадливите политици, зад който се крият "откраднатите" пари и имущество!!!!!

2013.12.03 | 22:51

51
Народееее - как може така!? Не разбрахте ли, че на г-жа Манолова НЕ И Е ПРИЯТНО да я замеряте! Не разбрахте ли, че съществувате само за да правите каквото на г-жа Манолова и нейните колеги им е приятно..ааамаха..
bat pan4o

2013.12.03 | 22:51

50
а на нас приятно ли ни е с400лв и с250лв пенсия родителите ми-не с домати а с гранати трябва

2013.12.03 | 22:50

49
Погледния тая, ни лук яла ни лук мерисала. Аз не съм виновна, Вие сами си го направихте. ФОСТАВКА БЕ
AJ4A

2013.12.03 | 22:50

48
Не знам колко е приятно да те замерят всеки ден с домати, но ти другарко Манолова знаеш ли колко приятно е за цели поколения хора всеки ден от земният им път да минава в безправие и нищета заради гнусната БОЛШЕВИШКА СГАН, която държи в мъртва хватка народ и Родина повече от 69 години????? Сигурно и ти другарко Манолова не знаеш за какво говоря, но съм убеден, че много добре знаеш КАКВО ВИ ЧАКА ВАС БОЛШЕВИКИТЕ ЗА ВСИЧКИТЕ МРЪСОТИИ КОИТО СТЕ СТОРИЛИ!!!! Хубаво е, че и не си много възрастна, че да има достатъчно време да изплатиш греховете си!!!!
гошо

2013.12.03 | 22:50

47
Не с домати,с лайна трябва да ви замерят вас, болшевиките-терористи,крадци и турско-еврейски подлоги.
Apopse thelo na pio

2013.12.03 | 22:50

46
Обожавам госпожа Манолова. Всяка жена би искала да се като нея, сигурен съм!!!Умна, интелигентна, начетена и красива. Не им се давай, Майче !!!!!Те не знаят какво искат.
nadurven

2013.12.03 | 22:49

45
KURVO....KURVOOOOO.....KOMUNQSHKA.....!IDVA I TVOITO VREME,NEBOI SQ!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини