Вътрешният министър: Подготвяме чартърни полети за бежанците

  • 20 ноември 2013 18:53

  • 1526
  • 3
Вътрешният министър: Подготвяме чартърни полети за бежанците
©

Подготвяме вече чартърни полети, с които да изпратим част от бежанците в страните, от които са дошли, обяви вътрешният министър Цветлин Йовчев в тв предаването „Лице в лице" по БТВ.

"С новите промени в закона на външни адреси, ще бъдат настанявани бежанците, за които смятаме, че не са заплаха за националната ни сигурност. Останалите ще бъдат в общежития от затворен тип", категоричен бе той.

Тонът на заседанието на КСНС бе изключително коректен, отбеляза той. И допълни:„Изборите не са заплаха за националната сигурност, част са от демократичния процес, но те могат да бъдат средство, а не цел".

„Нека си дадем сметка в какви условия работи това правителство - в обстановка на „изключително силно противопоставяне, а компроматните кампании са в основата на проблема. Ако продължим да се замеряме упорито с кал, няма как да изглеждаме по добър начин, включително и по света", добави Йовчев.

„Първата необходима стъпка е възстановяване на диалога. За мене по-опасно е съвпадението на външни и вътрешни кризи", каза още той.

Последвайте канала на

1526 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.11.21 | 14:39

3
Ами айде мятайте се на един чартър и вие и отлитайте за Северна Корея, изроди червени, гнусна пасмина крадлива!

2013.11.21 | 14:39

2
Тези хора не са животни,че да ги затваряте а ние да ги издържаме...При толкова пустещи земи и села дайте шанс на хората да живеят човешки

2013.11.21 | 14:39

1
Тези бежанци(най-общо казано) са дошли тук по различни причини, но никой със сигурност не иска да остане. Просто ние сме на пътя.

Добави коментар

Водещи новини