Алиосман Имамов: ДПС винаги е била обект на демонизация (видео)

  • 19 ноември 2013 08:17

  • 2570
  • 12
Алиосман Имамов: ДПС винаги е била обект на демонизация (видео)
©

По случаят Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент е казано всичко. Това, което остава да се каже е работа на съдебната система и се нарича класифицирана информация. Не съм имал никакви контакти с Бисеров. Пак повтарям, че по тази тема е казано всичко и аз не мога да добавя нищо повече.

Това обяви в сутрешния блок на БНТ Алиосман ИмамовАлиосман Имамов  Алиосман Ибраим Имамов е роден в село Абланица, Благоевградска област. Завършил е УНСС,, заместник-председател на Народното събрание. ДПС даде своите политически отговори по казуса "Бисеров". В партията се промениха много неща. Бисеров вече не е член на ДПС, не е заместник-председател на парламента, не е заместник-председател на движението. Това са промените в ДПС. Нашата партия винаги е била обект на демонизиране. Тази демонизация идва от нашите политически противници, категоричен беше Имамов. На митинга в събота имаше само частица от желанието на нашите симпатизанти да изразят подкрепата си за правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. Чрез този митинг ние изразихме нашите политически убеждения и виждания. Времената вече са други и БСП е силно променена партия. Това го доказва извинението на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, убеден беше зам.-председателят на НС.

Очевидно е, че това, което се случи в събота чертае едно бъдещо продължаване на добрите отношения с БСП. Политическо сътрудничество на този етап между ДПС и ГЕРБ е невъзможно. За напред не мога да говоря. Един политик не трябва да изключва бъдещи възможности. ГЕРБ трябва да промени ценностната си система и да започне да приема ДПС, като равноправен партньор, заяви още Имамов. Хората имат право да протестират, но това трябва да става в рамките на закона. В НС се приемат много нови закони. Протестите създават тягостна обстановка и пречат на работата на НС. Няма нищо по-нормално от това студентите да протестират. Те обаче трябва да си отговорят на няколко въпроса. Какво точно искат? Чии интереси обслужват с тези протести? Досега никой не е обяснил, защо това правителство трябва да подаде оставка. То дойде по демократичен начин на власт и няма реално обяснение и причина да подава оставка, завърши Имамов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2570 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар

2013.11.20 | 08:12

12
ДПС е политически изрод.
Бял Полуовес

2013.11.20 | 08:12

11
ДПС е толкова демонична,че не може да бъде демонизирана!
МИЗИЕЦ

2013.11.20 | 08:12

9
ДПС СА ХИЕНИ. ТЕ СА СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ! КОЙ Е С НАРУШЕНИ ПРАВА И СВОБОДИ? И С КАКВО СА ДОПРИНЕСЛИ ЗА РЕШАВАНЕ НА НЯКАКЪВ "ПРОБЛЕМ"? САМО ДАЛАВЕРИ И ПАРИ СМУЧАТ ОТ БГ НАРОД!
МИЗИЕЦ

2013.11.20 | 02:18

1
ДПС СА ХИЕНИ. ТЕ СА СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ! КОЙ Е С НАРУШЕНИ ПРАВА И СВОБОДИ? И С КАКВО СА ДОПРИНЕСЛИ ЗА РЕШАВАНЕ НА НЯКАКЪВ "ПРОБЛЕМ"? САМО ДАЛАВЕРИ И ПАРЕИ СМУЧАТ ОТ БГ НАРОД!

2013.11.20 | 08:12

10
Това правителство не дойде на власт по демократичен път, с чудовищни измами, манипулации и активни мероприятия. Вие тежите като воденичен камък на шията на българския народ и го натискате към пропастта! Протестиращите и милионите,които ги подкрепят, пределно ясно формулираха искането си, а то е едно: "ОСТАВКА"

2013.11.20 | 08:12

8
Ръководствата на ДПС , БСП и ГЕРБ са съставени от БИСЕРОВЦИ ! Крадци , престъпници и предатели !Най -голям от всичките , мутрата Борисов !

2013.11.20 | 08:12

7
Получава се нещо много интересно,ДПС постави условие при съставянето на правителството,няма да позволим махането на плоския данък,а пък 99%от електората е засегнато от този вид данък,ами вижда се с кого си имат интереси!!!

2013.11.20 | 08:11

6
Ръководствата на ДПС , БСП и ГЕРБ са съставени от Бисеровци , Цветановци и Плевнелиевци ! Мошеници и престъпници ,от един дол дренки ! Разследване и съд бе, тяхната мама ...... !

2013.11.20 | 08:11

5
За 24 г. сме с 2 млн . по-малко и с унищожена икономика !Никаква перспектива в ЕС освен мизерия ! България катастрофира непоправимо ! Съд за виновниците !

2013.11.20 | 08:11

4
ТЯ НЕ Е БИЛА, ТЯ ПРОСТО Е!! ТЯ Е ПРЪТ В РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ И НИ ТЛАСКА КЪМ УНИЩОЖАВАНЕ!!
българка

2013.11.20 | 08:11

3
ДПС прокарва политиката на Турция и целия мюсюлмански свят! Без война ни завземат и унищожават държавата ни..........Глупав български народ!!!
АЗ

2013.11.20 | 02:18

2
Това изказване за пореден път показва колко са глухи, ГЛУХИ и че приказката"Кучета си лаят, кервана си върви...." е много актуална!!! ОСТАВКА

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини