Цончо Колев: Алексей Петров е фаворит за президент

  • 17 август 2011 15:06

  • 2172
  • 7
Цончо Колев: Алексей Петров е фаворит за президент
© Булфото

Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна е фаворит за президент, шансовете са 100-процентови, заяви пред журналисти Цончо Колев, председател на Инициативния комитет за издигането на бившата барета за държавен глава.

Хората от щаба на Петров искат да видят кой ще е кандидатът на управляващата партия преди посочат основния си опонент, предаде КРОСС.

„Преди всичко имаме конкуренти на идеи, на платформи, на програми за управление на страната, няма опоненти", изтъкна Айрет Гюрова от Инициативния комитет.

Задържането на Алексей Петров при шумната акция „Октопод" и престоят му в ареста ще играят позитивна роля в битката за следващ държавен глава, каза Колев и допълни, че в хода на разследването по мега-делото е станало ясно, че Алексей Петров „не е това, което е, което се диктува от държавната машина".
Кандидат-президентската двойка Алексей Петров и Николай Георгиев ще водят позитивна кампания без компромати. „Хората трябва да повярват, че в България трябва да има свобода на словото и възможност да работят, да не са бедни и да хранят семействата", обясни Колев.
 
Гюрова на свой ред изтъкна, че няма да има промени в кандидат-президентската двойка. Тя допълни, че никога Душана Здравкова не е била обявявана за вицепрезидент и с колегите й работят в екипност. Гюрова коментира изказване на Алексей Петров, че в битката за „Дондуков 2" до него ще застане жена, с думите: „Той е в тандем с много дами".
 
От Инициативния комитет се надяват да изградят достатъчно голяма мрежа в страната от експерти и отговорни хора за идващите избори. Водещи ще са идеите, предложенията и вижданията за по-добро бъдеще на страната и за реална промяна, която в годините на прехода така и не е дошла.
 
Предстои събирането на подписи за регистрация на кандидат-президентската двойка.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2172 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
R

2011.08.22 | 20:28

7
GOLEMIA MARGIN I TOI E KANDIDAT PREZIDENT,AMA NA LOVE6KIA ZATVOR
Rosen

2011.08.19 | 15:10

6
Тоз (Цончо Колев) изглеждаше по умен преди. За кви фаворити бълнува.
bati Vesko

2011.08.19 | 15:08

2
Roska prav si - Toz e kato Jena... - dobre izglejda,ama po-dobre da ne si otvarq ustata,4e samo gluposti govori!!!..:))))) sled toz rezil 6te bqga pak v Amerika....:)))))
t.t.

2011.08.19 | 15:10

5
ako toq ciganin stane PREZIDENT NA BULGARIA------gospod da im e na pomo6t !!!!SODOM I GOMOR 6TE IM SE VIDQT KATO RAZHODKA V PARKA
NiK

2011.08.19 | 15:10

4
Гледайте това;) Без Коментар!!! http://www.vbox7.com/play:b755d7c0&start=184
bati Vesko

2011.08.19 | 15:08

1
xaxax evala moi - izbi ribata..:))) Koito ne go e gledal - nepremenno da go gleda tova video..:))) Toz tupiq Concho za edno e prav - "vsi4ko e neadekvatno v taq Durjava..'' ami ti be Ton4o,i ti go vij tova video i posle vzemi se obesi... da nestava6 za ta6ak nastari godini!!! Durjavna sigurnost ima sega Prezident - Goce... sega iskat sledva6tiq da e tehen,ama nEmaaa..:)))) Horata proglednaha ve4e...:)))
Българан

2011.08.19 | 15:10

3
Тоя фен какъв обратен завой прави! А колко е убеден на видеото. Странна комбина със странни мераци- единия за президент а другия за премиер. Щях да го приема като кандидатурата на Кулеков и Бойчев, ако ЦК не бе казал за АП, че етрябвало да го приберат преди 10 години. Но пък вероятно ще има хора, които ще гласуват за АП. Което показва какъв цирк е в България.

Добави коментар

Водещи новини