Йовчев: Цветанов сигурно е местил папки

  • 15 ноември 2013 14:58

  • 2725
  • 4
Йовчев: Цветанов сигурно е местил папки
© булфото

Когато началникът на кабинета ми е ръководил оперативни структури, г-н Цветанов вероятно е местил папките в отдел Човешки ресурси на МВР, пред журналисти Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола, вицепремиер и министър на вътрешните работи.

По този начин ръководителят на силовото ведомство коментира изказване на предшественика на поста си тази сутрин по Нова ТВ. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа поиска да се провери в интернет каква информация излиза за началника на кабинета на вътрешния министър, и че за него пише, че е "агент Кирязов".

„Началникът на кабинета ми е човек (Георги Великов), който е с дълъг професионален опит, с доказани професионални качества, и не знам в каква връзка го е цитирал господин Цветанов”, посочи вътрешният министър. „Не бих могъл да ви дам повече коментар по тази линия. Човекът, който съм назначил, е човек на когото вярвам, доказал е своите морални и професионални качества, и си изпълнява много добре задълженията”, каза още Йовчев.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2725 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Идеал Петров

2013.11.16 | 08:56

4
Може и папки да е местил,Овчев,но опорни точки не е писал!

2013.11.15 | 21:30

3
Пацо Ахмед Кой? Предложи Пеевски? Кой? Ахмед Пацо? Пацо Доган Кой? предложи Пеевски ?Кой? Доган Пацо? Йок ДАНС за Пеевски Пацо Йок - Йок предложението на Ахмед Пацо Йок Йок предложението на Доган Пацо Йок

2013.11.15 | 21:29

2
Цветанов : Йовчев сигурно е млатил протестиращите с палки

2013.11.15 | 21:29

1
Каквото и да говорят основното противопоставяне е между хората които работят за ДПС и БСП срещу Борисов и Цветанов които им спряха кранчето.Сега всички социологически проучвания са че при едни избори печели БСП и ДПС но страха от връщането на Бойко е голям.Затова и се саморазправят с него и неговите хора.Никой до сега не е дръзнал да удари по машината за пари на Доган и БСП освен Бойко.Затова е всичкото това плюене и увъртане.Просто търсят начини как да ги очернят и махнат от политиката за винаги.

Добави коментар

Водещи новини