Местан: Борисов и Цветанов организираха снощните метежи

  • 13 ноември 2013 09:33

  • 8475
  • 52
Местан: Борисов и Цветанов организираха снощните метежи
©

Мракът снощи не можа да прикрие промененият профил на протестиращите. Дори подчертаваше бръснатите глави на най-агресивната част на българското общество. Снощи законодателният орган на страната бе атакуван от ултрасите, това няма нищо общо със студентите на България, нашите деца. Това заяви лидерът на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в от парламентарната трибуна.

Правото на протест е очарованието на демокрацията и затова то е скрепено и конституционно. Едно е протестът на студентите, друго е метежът на законодателния орган на страната, който се организира от кого?От тези, който вчера ги нямаше. Те впрегнаха новите си генерали, те впрегнаха незаконно натрупаните милиони. Трябва да се каже, че за Борисов и Цветанов няма да се спрат пред нищо. Защото те не могат да съществуват извън властта, заяви още той.

Протестът няма кой знае какви политически искания. Кабинетът "Орешарски" е друга реалност, несравнимо по-добър от кабинета и управлението на Борисов. Исканията не са толкова политически. Исканията били за повече морал в политиката. Как да не съгласиш с такава теза!?. За чий морал става дума тук? За онзи, който държи обяснения за Мишо Бирата, за онзи, който обслужваше частни интереси чрез службите ни ли. За чий морал става дума - за този, който кръжеше с "Авоотряд 28" над Варна и над ловните полета на България. За този морал ли? Моралът, който продаде Кремиковци за скрап. За фирмите строили магистралите "Тракия", "Хемус" и "Струма" ли, за този ли морал,  който дължи обяснения за нападението над Доган и за убийството на Чакъра. Този, който събра Драгалевци и Банкя ли, за да ги превърне в Бермудският триъгълник в страната. Борисов дължи много отговори. За онзи, който не се е припознал в тефтерчето на Златанов, онзи ли, който дължи отговори за Пашата, Митко Каратиста и ЧЕЗ. Борисов го е страх да отговаря. Той е узурпирал българския парламент.

Този нескопосен опит за омилостивяване и поредна покана на политически танц към Ахмед Доган. Подаръците на големия Ахмед Доган свършиха за момчето от Банка с пагоните му. Борисов и компания не се държат политически. Те си прочетоха декларацията и напуснаха. Вчера лидерите им ги нямаше, защото бяха организирали метежите, днес пак ги няма. Властта за лидерите им е Солунската митница на Бай Ганьо за зейналата им за блага паст. Ще попитам отново - за какъв морал става въпрос. За този, който свързват Славчо Христов и Бориславова ли, за тези които купуват имоти на Халхидики ли. Що за политически цинизъм под тежката политическата завеса на Европа е това. Не ДПС изнасилва старата дама БСП, а Бизнес паркът обричат гражданите в политическа извратеност. Обръчите не са на ДПС и БСП, а са офшорките, които купуват имоти на първия мъж в републиката”, заяви той.

Има много росни китки в ГЕРБ. Затова и всички цветя имат общ мирис - на отрова. Уроците по морал не от вас, господа. Орешарски е несравнимо по-добър от вас, каза още Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

След изказването на Местан депутатите в зала станаха на крака и ръкопляскаха.

Последвайте канала на

8475 52

Свързани новини

Коментари 52

Добави коментар
АТАКА

2015.05.05 | 22:03

52
Местан и Станишев да се обесят пред НС веднага..
Радо

2015.05.05 | 22:03

51
Що резняка Местан не каже откъде са парите на дружката Бисеров?
футболни фенове

2015.05.05 | 22:03

50
АГЕНТ ПАВЕЛ СНОШТИ ОРГАНИЗИРА ПРЕХВЪРЛЯНЕТО НА ПАРИТЕ ОТ БИСЕРОВ КЪМ ДОГАН ЗА ДА ОСТАНЕ МЕСТАН НА ВЛАСТ-ТОВА ПОТВАРДИ ЛЮБОВНИСАТА НА БРАДАТИЯТ КОЗЕЛ-МЕРИШЕШ НА ПРЪЧ-МЕСТАН.

2015.05.05 | 22:03

49
"Подаръците на големия Ахмед Доган за момчето от Банкя свършиха" Абсолютно арогантно и нагло изказване! Значи ли че имаме олигарх който е всемогъщ, неприкосновен и дърпа конците на цяла България? Значи ли че той е този който раздава назначения, подаръци и власт? Защо тогава е този парламент и целият този фарс? За пред очите на народа? Дпс вие сте компрометирани, не осъзнавате дори собствените си изказвания!
анонимен

2013.11.16 | 00:34

48
МЕСТАН ,ЗАЕДНО С ДОГАН ,РАБОТЯТ ЗА ЗАТРИВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ 24- ГОДИНИ !! ДА СА ПРАТЯТ НА ЗАТОЧЕНИЕ В ДИАРБЕКИР,КАКТО,НЯКОГА ТУРЦИТЕ СА ПРАЩАЛИ НАШИТЕ ГЕРОЙ В ДИАРБЕКИР!!!

2013.11.13 | 18:31

27
Копирам мнението на баба ви Пена, мноо кефи: Брей ,брей. Добре ,че го има този Бойко. Бойко печата фалшиви бюлетини.Бойко манипулира изборите.Бойко плаща да се протестира. Бойко пуща имигрантите да вилнеят по улиците на страната. Бойко изнася парите зад граница на Бисеров. Абе вие малоумни ли сте? Вие какво правите тогава? О
справедливия

2013.11.16 | 00:34

47
Браво! Много точно казано.
БЪЛГАРИН

2013.11.16 | 00:34

46
ИБАХТИ НАГЛИЯ ИНДИВИД ! /изввинете за езика/

2013.11.14 | 22:19

45
АГЕНТ ПАВЕЛ Е ПРОДУКТ НА КОМУНИЗМА!

2013.11.14 | 22:18

44
Окупирахте управлението на България, напасвахте на възловите постове хора на ДПС, РАБОТИТЕ ЗА РАЗЕДИНЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ, умишлено пропуснахте 10 000 нелегални емигранти в България, които по незнайни причини дойдоха от 1000 км. с по два куфара и с по пет деца без мъжете си, а къде са мъжете им, никой не казва и се опитвате да хвърлите цялата мръсотия върху Борисов и Цветанов, върху нас българите.

2013.11.14 | 22:18

43
Искам да дам съвет на орешарски - да върне парите които са му дали за да бъде премиер и да си подаде оставката защото в затвора няма да му трябват. А ако реши да рискува и да чака хората да го свалят да има предвид че като излезе от панделата ще бъде на доста години и тогава с тези пари може да построи една градска тоалетна за да му пикаем на шибания късмет.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини