Велчев: Кой предупреди Бисеров?

  • 12 ноември 2013 10:37

  • 3097
  • 3
Велчев: Кой предупреди Бисеров?
©

Кой предупреди висшето ръководство на ДПС за Бисеров? Кой не знаеше за всички нередности, които е вършел зам.-председателят на НС. Министърът на вътрешните работи знаел ли е за разработката на ДАНС. Ако не е знаел, кой управлява ДАНС. Това попита от парламентарната трибуна зам.-председателят на ГЕРБ Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на.

В миналото НС, когато излезе разработка за един от депутатите от ГЕРБ, ние депутатите го разбрахме от медиите, никой не се опита да прави политически чадър. Тук какво стана? Вече не се знае и къде е, къде е Бисеров?, каза още той. Кой предупреди Бисеров, че е разработван? Къде е той в момента, попита още Велев.

Парламентарната група на ГЕРБ е против насилието, без оглед на етнос и вериозповедание. Не съществува парламентарна група, която да не се разграничи от насилието и хаоса в една държава. Добивам впечатлението, че се говори с общи приказки. Защо вие, които сте против насилието, сте против заседанието да се предава пряко по националните медии.
Основният проблем е дефицит на справедливост в държавата и какво доведе до този хаос в държавата и какво наложи ние народните представители да бъдем обградени и да бъдем пазени от собствените ни деца, парламентът се обгражда от студенти, каза Велчев.

Основният въпрос е, че конституирането на това Народно събрание стана по толкова задкулисен начин и толкова на тъмно, че няма как сега на хората да се обясни да не излизат на улицата. По-безпринципна коалиция не е имало, каза още той.

Последвайте канала на

3097 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.11.12 | 17:54

3
ГЕРБ са наели сръбски националисти за бой пред Народното събрание. Младежи от движението „ОТПОР", което свали режима на покойния Слободан Милошевич, са били наети от хора на Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Причината да се прибегне до участието на сърби, представящи се за студенти у нас, била в липсата на български възпитаници на вузовете, готови на провокации и ескалиране на напрежението. Освен чужденците, ГЕРБ агитирали и представители на футболните фенклубове, които да нажежат обстановката около Народното събрание. Няколко членове на агитките били забелязани още рано тази сутрин да чакат инструкции около Ректората на Софийския университет, а по-късно и в района на законодателния орган.
@

2013.11.12 | 17:53

2
Кой,кой кой.....

2013.11.12 | 15:25

1
Nyakoga edin drug politik,koyto e i ot "osnovatelite" na prelitashtite "Gad Zeyvi" vavede "koy,koy,koy.." Naslednicite mu i dosega se vazpolzvat ot Vaprositelnite

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини