НАП проверява имуществото на Кирил Йорданов

  • 11 ноември 2013 15:43

  • 3089
  • 2
НАП проверява имуществото на Кирил Йорданов
©

Националната агенция за приходите (НАП) - Варна ще извършва проверка на имущественото състояние на бившия кмет на града Кирил Йорданов. Това стана ясно на пресконференция на Отворения обществен съвет на тема "Възобновяване на февруарските протести във Варна", пише "Стандарт".

"Окръжна прокуратура отказа да образува наказателно производство срещу бившия кмет на Варна Кирил Йорданов заради липса на достатъчно доказателства. Обърнахме се към НАП - Варна и в момента се извършва проверка на имущественото състояние на бившия кмет, както и на семейството му", посочи секретарят на отворения обществен Съвет на протестиращите във Варна Кънчо Бонев.

Сигнал срещу бившия кмет на Варна Кирил Йорданов е внесен в Окръжна прокуратура - Варна преди два месеца, преди две седмици е получен отказ за образуване на наказателно производство. Веднага след това е внесен сигнал и в НАП - Варна.
 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3089 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
черджето и кмето

2013.11.13 | 14:17

2
Майната му на Киро, гадината си е свикнала на разкош още от детенце, неговата рода е богата от стотина години. Колкото до тоя Кънчо Бонев... явно се мъчи за пореден път да яхва протестите. Не му се получи и през февруари, няма да му се получи и сега. Той и един килим така се пробва да яхне навремето и затова падна от балкона... За какъв човек говорим!

2013.11.13 | 14:17

1
Проверете и в Швейцария. Доведената му дъщеря учи там в частен колеж, а Киро и семейството му от 5-4 години живеят в Швейцария (той, жена му: рускинята Елена, синът им и дъщерята на Елена от предишен брак).

Добави коментар

Водещи новини