Цветанов: Нямаме единоборство с Дянков

  • 17 август 2011 08:16

  • 1149
  • 0
Цветанов: Нямаме единоборство с Дянков
© Булфото

Според Дянков догодина парите на МВР ще бъдат намалени - вицепремиерът Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа отказа да коментира това изказване. Не смятам, че трябва да превръщаме тема "сигурност" в едно свободно говорена, заяви той в сутрешния блок на БНТ.

"Когато имаме възможност да усвоим над 2 милиарда евро, то трябва да има устрем от всеки министър към тези пари. Министерството на финансите внася бюджета за обсъждане в министерски съвет, следва бурно обсъждане и чак после предложението влиза в народното събрание", каза Цветанов по отношение на бюджета за МВР.

Цветанов отрече да има единоборство и разминаване с финансовия министър Дянков. "Винаги, когато вземам решение, търся максимално мнението на колегите министри. Затова всички структурни и законодателни промени, които направихме в МВР, са за подобрение и не биват да демотивират редовите служители", заяви той.

За убийството на Яна Кръстева Цветанов заяви, че всичко, което МВР прави, е водено от обществения интерес. МВР събира доказателства, прокуратурата решава дали да повдигне или не обвинения. "Изземване на веществените доказателства, е първото нещо, което правим на място", каза вицепремиерът.

За даренията - увеличихме възможността да повишим сумата, която ни дава ЕС. Не могат да сложат точка на даренията. В момента забранихме даренията от физически лица, а сред тези, които сме получавали, няма нито едно лице с досъдебно производство в момента, в който е направено дарението.

От 1 септември стартираме публичен регистър на всички дарители, каза още министър Цветанов. Той даде за пример бюджета на партия ГЕРБ, който се формира изцяло от държавна субсидия. "Даренията са били част от функционирането на системата в продължение на 20 години", подчерта Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и уточни, че недостигът на средства е причина за това.

Смятам, че монополът на ДПС в някои райони може да бъде разбит с работа и с ежедневни срещи с избирателите, заяви вътрешният министър. По думите му ГЕРБ имат стратегия за изборите и ще я спазват.

Последвайте канала на

1149 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини