Писанчев: Генерал при Доган? В ДАНС няма генерали

  • 08 ноември 2013 14:21

  • 2755
  • 4
Писанчев: Генерал при Доган? В ДАНС няма генерали
©

Разследването срещу Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент няма никаква връзка с "Южен поток".

Това обяви председателят на ДАНС Владимир ПисанчевВладимир Писанчев Владимир Писанчев е роден през 1963 г. в град София. Магистър е от СУ „Св. Климент, пред журналисти, в отговор на въпрос дали разследването срещу Христо Бисеров има някаква връзка с проекта „Южен поток”. "Не, между двете неща няма нищо общо. Категорично го заявявам. Поне в информацията, която има при нас, няма връзка между Бисеров и "Южен поток", обясни Писанчев. Той каза още, че по случая е имало материали в служба на ДАНС. "Ще видим какво е направено там, след като приключи проверката, разследването", допълни Писанчев.

На въпрос дали се проверяват служители на ГДБОП или на националното следствие, дали са работили по тази тема, той отговори: "Това е направено, и в момента се проверява защо не е обявено. В момента се разследва, дали е направено нещо по тази тема, и ако е направено, защо не е обявено. Веднага щом сме получили сигнала сме започнали да работим по него", категоричен беше Писанчев.

Председателят на ДАНС коментира като абсурдна информацията, че генерал от агенцията е посетил Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, за да го информира за разследването срещу Бисеров и заяви, че в ДАНС няма генерали. Писанчев допълни, че е имало материали за Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент в една новоприсъединена към ДАНС служба.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2755 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.11.10 | 02:15

4
Щом така категорично се отхвърля връзката бисеров- южен поток, вече съм повече от сигурен, че я има :)

2013.11.09 | 13:51

3
Е значи е имало Генерали Писльо
Беден човечец от народа

2013.11.09 | 12:18

2
ДАНС е структура,която наследи бившата НСС и в която се вляха доста служби,които вече са закрити.Става вьпрос за бивши генерали които още работят в службата,защото вече няма звания в тази структура и тя е девоенизирана.

2013.11.09 | 09:34

1
може да няма генерали но има писанчета

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини