Валерия Велева: Последиците от скандала в ДПС ще бъдат тежки за парламента

  • 08 ноември 2013 09:26

  • 3872
  • 4
Валерия Велева: Последиците от скандала в ДПС ще бъдат тежки за парламента
©

Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент ще запази много, много дълго мълчание”, заяви журналистката Валерия Велева в предаването „Здравей, България” по Нова телевизия. Тя обясни, че службите са имали от преди една година информация за финансовите трансфери на Бисеров. Преди една година шеф на ГДБОП беше Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна. Тогавашният вътрешен министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа също е знаел.

„Въпросът е защо нищо не е правено. Дали след като е дошла информацията от чуждите партньорски служби, е оставена да прашасва в някоя папка, или е оставена, за да бъде държан Бисеров на каишка”, коментира Велева.

Според нея има възможност при идването на новото ръководство и инвентаризацията на документите, да са я видела тази папка. При цялото напрежение в обществото, фокусирането върху политиците и информацията отвън това не можело да остане скрито.

Велева коментира, че е много смела теорията, изказана от журналиста Григор Лилов, Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент да е имал връзки с ислямистки движения и оттам да са парите му.

„Не мога да дам обяснение откъде са му парите. Сега излизат сметките на сина му и се вижда, че са свързани с фотоволтаици, със зелената енергия, а там вървят много големи финансови потоци”, заяви Велева.

По думите й обаче от ДПС са изключително притеснени от скандала.

Що се отнася до вътрешния министър Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола, Велева заяви, че вероятно не е знаел, че от ДАНС са дали информацията на прокуратурата. „Това означава, че председателят на ДАНС играе някаква собствена игра, за която вътрешният министър не е бил информиран”, заяви Велева.

По думите й има теч на информация, а това значи, че има зависимости. „За това трябва да отговори г-н Писанчев. Той трябва да обясни, защо не е информирал министъра”.

Според Валерия Велева политическите последици ще са тежки за парламента, мнозинството и ДПС, както и за имиджа на страната ни.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3872 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.11.27 | 18:06

4
Единствена АТАКА е чиста партия ! ВОЛЕН ПРЕМИЕР !

2013.11.08 | 17:48

1
смотаняк -престани с твоите *само атака*-смешник-некадърник
КОЙ ПРЕДУПРЕДИ ДОГАН? КОЙ?

2014.11.27 | 18:06

3
КОЙ ДОКЛАДВА НА ДОГАН ЗА РАЗРАБОТКАТА СРЕЩУ БИСЕРОВ ? КОЙ? КОЙ? КОЙ? ЗАЩО БИСЕРОВ Е ЗНАЕЛ ЗА РАЗРАБОТКАТА НА ДАНС? КОЙ ПУСНА БИСЕРОВ ДА ИЗБЯГА ? КОЙ ЩЕ ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА ТОВА? КОЙ? КОЙ? КОЙ? ЦАЦАРОВ, КОЙ? КОЙ? КОЙ? ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМ ,КОЙ?

2013.12.14 | 15:37

2
БАБА ТИ ЩЕ ТИ ОТГОВОРИ,СМЕШНИК!Аман от тая АТАКА,ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВИДИТЕ НС.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини