Найденов: Протестът на животновъдите е основателен

  • 07 ноември 2013 09:40

  • 1262
  • 3
Найденов: Протестът на животновъдите е основателен
©

Няма да тръгна да атакувам министър Димитър ГрековДимитър Греков Проф. Димитър Греков е специалист по бубарство и преподава в пловдивския аграрен университет по, защото аз съм седял на този стол и зная колко е горещ.

Това каза бившият земеделски министър от кабинета на ГЕРБ Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на пред TV7. Според него обаче протестът на животновъдите е основателен. "Те са свикнали да получават субсидиите навреме. Излязоха на улицата, защото диалогът беше нарушен", каза Найденов. Според него на протестите трябваше да отиде представител на министерството. Той разказа, че като министър лично е ходил при протестиращите и подчерта, че трябва да има приемственост на мандатите. "Имам претенция, че секторът, който съм управлявал, съм го управлявал добре", посочи Найденов.

Според бившия земеделски министър проблемът идва от това, че държавната администрация не се ползва с доверието на бенефициента и тази ситуация трябва да се промени. Има начини и средства за това, а именно да се засили диалогът и разбирането от страна на служителите, каза още Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на. Политическата ситуация в момента не устройва никого - нито управляващите, нито така наречената опозиция, каза той.

Според него едни избори в момента, обратно на логиката, биха устроили управляващите, защото те вече са овладели администрацията и държавната машина е под тяхно управление. „Управляващите втвърдяват курса си, опозицията разширява пропастта. Винаги този, който управлява държавата и държавния апарат, има конкурентно предимство. Единственото, от което се притесняват според мен управляващите в момента е, че ако изборите са извънредни, ще има два месеца служебно правителство, което ще се управлява от президента, и тази пропаст ще зейне още повече", заяви той. Според Найденов парламентът няма да изкара целия си мандат и трябва да се търси консенсус за това.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1262 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.11.07 | 16:16

3
Г-н Найденов.Защо когато се храня със салам "Стара планина",вечер вия,а през деня джафкам?Моля ви,като специалист кажете,куче ли съм или вълк?

2013.11.07 | 16:16

2
Ами ,вижте му само голямата глава и си отговорете и на първия и на втория въпрос ,защо!

2013.11.07 | 16:16

1
Не се прави на политик ами кажи защо унищожи ветернарните лекари?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини